ai as a person chatGPT SEO

2023 CHAT GPT & AI til SEO? Kan det bruges?

Michal Johansen

Michal Johansen

Indehaver af mofa.dk

Alle indlæg

Indholdsfortegnelse

Billedet til denne artikel har jeg skabt med AI det tog cirka 10 sekunder og med kommandoen: “show me a picture of how AI would look like as a person ” var AI ikke i tvivl.

Læs med her og bliv lidt klogere på hvordan AI om ikke andet kan være en kæmpestor hjælp når du skal skabe godt indhold til din hjemmeside. 

Få SEO-optimeret indhold af høj kvalitet på få minutter

AI er hurtigt ved at blive et populært værktøj til at skabe indhold til websteder. AI-baseret software kan generere blogindlæg, artikler, hjemmesidetekster og produktbeskrivelser af høj kvalitet med minimal indsats eller tid fra brugerens side. Det har et enormt potentiale til at revolutionere den måde, hvorpå webindhold oprettes og forvaltes, hvilket frigør tid og ressourcer til mere kreative opgaver som f.eks. udvikling af markedsføringsmateriale eller oprettelse af videokampagner. 

Den største fordel ved at bruge AI til at skrive indhold er, at den kan gøre det hurtigere end menneskelige skribenter, samtidig med at den sikrer et ensartet kvalitetsniveau. AI-algoritmer er designet til at sikre, at de producerer indhold, der er optimeret til SEO – hvilket betyder højere placeringer i søgemaskinerne med mindre manuelt arbejde. Dette kan spare en virksomhed tid og penge og sikre, at deres indhold med større sandsynlighed bliver set af potentielle kunder.

AI kan også hjælpe med at rette grammatiske fejl, markere nøgleord til SEO-formål og formattere teksten på måder, der forbedrer læsbarheden. Ud over at gøre det lettere for brugerne at generere indhold af høj kvalitet hurtigt kan AI hjælpe med at sikre, at ting som produktbeskrivelser er nøjagtige og kundevenlige. 

Den bedste AI-baserede skribent på markedet i dag

Der er dog nogle ulemper forbundet med at bruge AI til at skabe webindhold. For eksempel vil AI, selv om den kan være i stand til hurtigt at producere en artikel, ikke nødvendigvis have samme detaljeringsgrad eller dybde som en menneskelig skribent kan levere. Da de fleste AI-algoritmer desuden er baseret på læring fra eksisterende data, kan nogle være mere tilbøjelige til at producere kopieret eller plagieret indhold. Det er vigtigt for virksomheder at sikre, at de bruger den bedste AI-skribent og software, der er tilgængelig, så deres indhold er originalt og af høj kvalitet når de laver seo optimering

En af de bedste AI-baserede forfattere på markedet i dag er GPT3 (Generative Pre-trained Transformer 3). Dette værktøj bruger maskinlæringsalgoritmer til at generere output i naturligt sprog ud fra givne input, så brugerne hurtigt kan oprette artikler og andet webindhold med minimal manuel indsats. Desuden kan GPT3 også hjælpe med at finpudse eksisterende indhold ved at fremhæve fejl og foreslå forbedringer.

Konklusionen er, at AI har et enormt potentiale som et værktøj til at skabe indhold på websites. Den kan hjælpe virksomheder med at producere SEO-optimeret indhold hurtigt og effektivt, samtidig med at du sikrer nøjagtighed og læsbarhed. AI-software som GPT3 kan desuden hjælpe med at sikre, at indholdet er originalt og af høj kvalitet. I sidste ende kan det at bruge AI til at skrive indhold til websites være en fantastisk måde at spare tid og penge på, samtidig med at man stadig opretholder de højeste kvalitetsstandarder.

Det er dog vigtigt at huske, at selv om AI kan gøre opgaven lettere, kan den ikke erstatte det dygtige øje fra en erfaren menneskelig skribent. Virksomheder bør bruge AI-værktøjer sammen med professionelle skribenter for at få det bedste fra begge verdener – effektiv og effektiv udarbejdelse af webindhold.

Her til slut vil jeg lige knytte en kommentar til det ovenstående, jeg har ladet AI skrive hele denne artikel, og i dette tilfælde har jeg benyttet Jasper , en AI-software, der ligner GPT3, og som er et fantastisk værktøj til at skabe indhold hurtigt og effektivt. Det er vigtigt at huske, at AI-værktøjer kan hjælpe med at gøre opgaven lettere, men de kan ikke erstatte en erfaren menneskelig skribents færdigheder.

Lad AI'en hjælpe dig med at skrive dit næste mesterværk

Det er klart at AI kan skrive mere præcist afhængigt af hvilke spørgsmål man stiller den, man skal spørge relativt konkret, da der er ikke er den underforståelse som vi normalt kender. Så det du får ud af din skrive assistent, afhænger også meget af hvordan du spørger.

Lad mig komme med 2 eksempler.

Spørgsmål: Jasper, hvad koster ægget?

Svar: Ægget koster $0,99.

Spørgsmål: Jasper, den danske designerstol bedre kendt under navnet “ægget” hvad koster denne?

Svar: Den ikoniske danske designerstol, bedre kendt som “ægget”, koster typisk mellem 1.000 og 3.000 USD.

Som du kan se, kan AI være meget nyttigt, når det kommer til at skrive indhold til hjemmesider. Men uanset hvor godt AI-værktøjet er, kan det ikke erstatte en menneskelig skribents forståelse af materialet eller deres evne til at skabe unikke og overbevisende tekster. Det er bedst at bruge AI i samarbejde med erfarne skribenter for at opnå de mest effektive resultater.

Og helt ærligt hvem ville ikke gerne kunne købe “ægget” for mellem 1.000 og 3.000 USD, en realistisk pris er nok det 10 dobbelte.

Dette indlæg har taget mig cirka 15 min at lave, og for eksemplets skyld har jeg vitterligt kun skrevet få linjer, resten er skrevet af AI programmet Jasper.  

Få din virksomhed online hurtigt

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

søgeresultat side SERP SEO

Bedre SEO på shopify hvordan?

Når man driver en Shopify webshop er det ikke nok at have spændende produkter på hylderne, hurtig leveringstid og fantastisk kundeservice. Der er noget du

Læs mere »
Scroll to Top