om mofa

Hos MOFA har jeg samlet et stærkt hold af grafiske designere, web-udviklere, programmører og andre som kan hjælpe dig uanset om du drømmer om at blive synlig på nettet, lave en webshop, en app eller noget helt fjerde.

 

Der er ikke en løsning som dækker alle behov, derfor laver vi udover vores færdige pakker også gerne skræddersyede løsninger så du i sidste ende står med et proffesionelt og unikt produkt som er 100% som du har ønsket. Alt hvad vi laver er naturligvis efter alle kunstens regler, vi kan kode på mange forskellige “sprog”, og vi kan arbejde i mange forskellige systemer.  

Vi favner bredt i vores viden og kan løse de fleste opgaver inden for hjemmeside & app udvikling samt webshops. 

Jeg ser frem til at høre fra dig med henblik på et godt samarbejde.
Vi hjælper dig i gang, og hele vejen i mål.
Vi har en del erfaring med at opbygge hjemmesider, apps og webshops, både i selve konstruktionsfasen, men også gennemgang og tilpasning senere når henvendelserne/salget måske ikke kører helt efter planen.

Vi har en bred viden inden for søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, programmering & grafisk design. Det vil sige at vi kan hjælpe dig hele vejen, både med at lave din nye App/ hjemmeside eller webshop professionel funktionel og flot, men også med at blive fundet af søgemaskinerne efterfølgende.

Når så først dine besøgende er inde på din hjemmeside kan vi også optimere på hvor mange der gør præcis det du gerne vil have dem til. Dette kommer efter mange års erfaring, og du slipper dermed for en masse mislykkede forsøg, spildt tid og mistet omsætning.

Skal vi tage en snak om dine muligheder? 

Michal Johansen - webudvikler og ejer

vores Mission

Flotte profesionelle hjemmesider er det vi brænder for, vores mission er at skabe nogle af de førende hjemmesider på nettet til en fair pris. 

vores Vision

Er at revolutionere hele webdesign branchen ved at tilbyde højkvalitets hjemmesider og webshops til en fair pris.


Vi vil være dit foretrukne webbureau.

vores Værdier