Hjemmeside
design

Et gennemført hjemmeside design er betydningsfuldt.

Når man skal lave design af hjemmeside er det derfor nødvendigt at man fra starten vælger den rigtige samarbejdspartner. 

Dit hjemmeside design er utroligt vigtigt, da det for mange virksomheder er hele deres online identitet og på mange måder afgørende for, om du får en øget synlighed, får flere salg og flere kundehenvendelser.

Når vi går i gang med et design af hjemmeside så laves det skræddersyet og professionelt med din virksomhed i fokus.

Vi fanger præcis det udtryk du ønsker din virksomhed skal have Online.

Dit hjemmesidedesign skal både signalere professionalisme samt være tillidsskabende for dine besøgende, det skal informere dine kunder om din virksomhed og sælge dine ydelser eller dine produkter.

Flotte hjemmesider

Vi starter altid ud med en samtale, hvor vi afdækker dit behov og dine ønsker. Din hjemmeside skal være flot og præsentabel, men der er også mange andre ting som er vigtige at tænke på når man designer en hjemmeside.

Om du kalder os for et webbureau eller hjemmesidedesignere er i virkeligheden ikke så vigtigt for os. Vi kalder os selv for webdesignere.

Mofa kan stå for udvikling, online markedsføring og design af hjemmesider. 

Hjemmeside design

Når man snakker om hjemmesidedesign er nogle hjemmesidedesignere meget grafisk orienteret, mens andre er utroligt tekniske. Mofa er erfarne og ved præcis hvad der skal til, for at din hjemmeside spiller hele vejen rundt.

hjemmeside design som er helt i top

Når du vælger Mofa til at stå for dit hjemmesidedesign tænkes der også på ting som: Brugeradfærd, psykologiske triggers, SEO og CRO.  Alt dette implementeres fra starten hvis du ønsker det.

På denne måde når du dine mål, og bliver synlig for din målgruppe.

Mere end 50% af din trafik benytter en mobil telefon når de skal besøge din hjemmeside. 

Du kender det sikkert fra dig selv, man googler et firma eller en vare på farten, eller i sofaen og det gælder ikke kun dig, størstedelen bruger deres telefoner til at søge, og besøge hjemmesider.

Derfor skal hjemmeside design i dag være “mobile first”, sådan har det faktisk snart været i nogle år, og selv Google rangerer din hjemmeside efter hvor god en oplevelse det er at besøge den fra en mobil enhed. 1 juli 2019, meldte Google ud at alle hjemmesider som udgangspunkt vil blive indekseret efter mobile first princippet. Læs mere: Googles mobile first indexering. 
Så hvis du skal have en reel chance i søgeresultaterne er det virkeligt vigtigt at din hjemmeside lever op til dette.

Hvordan din hjemmeside opleves for brugeren, altså din kunde, er endnu vigtigere, og her er det meget simpelt. Din hjemmeside SKAL være mobil optimeret i år 2022.

Du kan læse mere om her hvorfor det er vigtigt at have en mobilvenlig hjemmeside

Flot hjemmeside

Mofa designer din hjemmeside efter dine ønsker men også med tanke på din branche, formålet med din hjemmeside og ikke mindst dine besøgendes oplevelse for øje.

Flotte hjemmesider er resultatet af et hjemmesidedesign som både lever op til dine og dine besøgendes forventninger, en flot hjemmeside skal harmonere i skrifttyper, farver, layout, sideopbygningen, knapperne og fungere mindst lige så godt fra en smartphone som fra en computer, og sidst men ikke mindst skal en flot hjemmeside også kunne sælge.

Uanset om du er kiropraktor, revisor, tæppemand eller tagdækker laver vi en professionel hjemmeside som vil skaffe dig flere kunder.

Der er sket en del inden for hjemmeside design, og udvikling bare de seneste par år. Google lancerer løbende opdateringer og brugerne bruger mere og mere deres telefoner til at gå på nettet.

Nyt hjemmesidedesign

I takt med at vi mere og mere går på nettet “på farten” skal din hjemmeside opdateres og kunne håndtere alle disse nye kunder.

Når du skal finde ud af om du trænger til en ny hjemmeside, kan det være en god ide at starte med at kigge på om din side fungerer godt og uden problemer fra en mobiltelefon.

Jeg har skrevet en artikel om vigtigheden af dette. den finder du lige her. Guide til mobilvenlig hjemmeside design

Køb af hjemmesidedesign

Når man skal købe en hjemmeside kan det gøres på flere måder, forskellige webbureauer tilbyder forskellige muligheder. Ved at vælge Mofa til at stå for dit hjemmesidedesign, ejer du selv hjemmesiden efterfølgende.

Dette er er kæmpe fordel, da du ikke bindes af lange uopsigelige kontrakter.

Køb en hjemmeside allerede i dag, det er en vigtig del af din virksomhed. Hvis du ikke allerede har en hjemmeside går du glip af online synlighed, omtale, og kunder både online og offline. En hjemmeside er for mange virksomheder deres største salgskanal. 

Hvis du er i tvivl om hvad en hjemmeside kan gøre for din virksomhed, kan vi tage en uforpligtende snak, hvor vi drøfter hvilke muligheder en hjemmeside kan give dig og din virksomhed.  

Alle vores hjemmesider er:

Professionel hjemmeside design

Vi udvikler alle hjemmesider specifikt udefra din virksomheds branche og stil, vi lægger stor vægt på at få jeres identitet frem, og designe en flot hjemmeside til din virksomhed.

Flotte hjemmesider

Der er ingen standard pakker, eller løsninger. Din hjemmeside skal være lige så unik og speciel som din virksomhed, og det får man ikke frem i en standard hjemmeside.

Skarpe på prisen

Hos Mofa er der ingen smarte sælgere, eller provisionsløn. Vores drive er at designe en hjemmeside som kan få din forretning til at vokse. Du kan se vores hjemmesidepriser længere nede af siden.

SEO Forberedte

Skal du til tops i søgeresultaterne? Med SEO kan du sørge for at dine kunder finder dig på Google. SEO er den bedste online markedsføring. Lad kunderne komme til dig, og fokuser på din forretning.

Hurtigt online

Det tager typisk mellem 7-14 dage fra du bestiller din hjemmeside, til den er Online og køreklar. Der kan være lidt varierende tider i forhold til hjemmesidens størrelse. Vi lægger ikke noget online før du er 100% tilfreds.

Wordpress CMS

Det er din sikkerhed for en hjemmeside som er nem at vedligeholde og et system som er gennemprøvet og testet igennem mange år. WordPress er virkeligt et godt system at bruge, da det sparer rigtigt meget besvær.

Prisen:

Hvad koster hjemmeside design?

Hvad koster en hjemmeside, er nok en af de spørgsmål jeg oftest bliver stillet. Det er et relativt simpelt spørgsmål, men der findes ikke et simpelt svar. 

En hjemmeside er ikke bare én hjemmeside, hjemmesider er vidt forskellige, og i mens nogen skal have et hav af funktioner, og mange undersider ønsker andre en meget simpel side, som mest af alt kan fungerer som et online visitkort. 

Jeg vil derfor prøve at vende den om og spørge dig, hvad koster et hus?  
De fleste vil nok svare at det kommer jo an på mange ting, f.eks placering, m2, byggeår, energi mærke, materialer, e.t.c. 

Det er egentligt en udemærket analogi til en hjemmeside!   

Det kommer an på hvilken hjemmeside du ønsker.  Skal den kodes fra bunden, eller kan vi tage udgangspunkt i et CMS f.eks WordPress?

Skal din hjemmeside blot være et visitkort for din virksomhed, eller have 15 undersider? 

Skal den være utroligt simpel eller skal den have en masse lækre funktioner?

Jeg bliver nød til at kende dit behov, for at kunne give dig en pris som passer konkret til dine ønsker.

For at vi ikke spilder hinandens tid, kan jeg sige så meget at mine hjemmesidepriser starter fra kun: 4995,-

Du kan se 3 færdige pakker vi har sammensat herunder. 

Hvis du ønsker et konkret tilbud udefra dit behov, så kontakt os endeligt. 

imageedit_1_9566706720

Hjemmeside priser:

Priserne herunder er din købspris, altså et engangs beløb og så ejer du hjemmesiden 100% efterfølgende.

Alle priser er Ex. moms. 

Du vil først blive faktureret, når bestillingen er på plads, og vi har aftalt nærmere. 

Synlighed

kr 4995
 • Pro design
 • 5 undersider
 • Kontaktformular
 • portfolio

Iværksætter

kr 9995
 • Pro design
 • 10 undersider
 • Blog
 • SEO venlig
 • Social media
 • Kontaktformular
 • Portfolio
 • Gratis support de første 30 dage
Populær

Pro

kr 14995
 • Pro design
 • Op til 15 undersider
 • Blog
 • SEO venlig
 • Chat funktion
 • Kontaktformular
 • Portfolio
 • Social media
 • Grundlæggende On page SEO
 • Google analytics
 • Gratis support de første 60 dage

Få din virksomhed online hurtigt

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Mere om Hjemmeside design

Design af hjemmeside:

En god hjemmeside skal lynhurtigt fange den besøgende, den skal være mobil optimeret, og fungere som virksomhedens online identitet. 

Et godt website skal planlægges og designes på en måde så hele strukturen omkring siden er fornuftig, både i forhold til de besøgende, men også til søgemaskinerne. Førsteprioriteten er naturligvis et website som kan sælge den service, eller vare som du tilbyder i din virksomhed. 

En hjemmeside kan fungere som et online visitkort, det kan være en hjemmeside med billeder og tekster af dine produkter, og det kan være information om din virksomhed, dine referencer, portfolio, priser. En hjemmeside er nok en af de vigtigste markedsføringsredskaber i 2022. 

Man kan lave meget billige og meget dyre hjemmesider, det hele handler om hvilke ønsker og behov din virksomhed har. Dit hjemmeside design er din virksomheds ansigt på internettet, sørg for at det kan sælge dine produkter. Vi har hjemmeside priser fra 4995,- 

Man mener at 85% af forbrugerne undersøger internettet inden de handler med en given virksomhed. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside bekræfter kunden i at de skal handle med dig, og ikke skræmmer dem væk. Med en professionel, mobiloptimeret hjemmeside byder du dine kunder velkommen. 

Vi følger med tiden og det kommer dig til gode, når du vælger MOFA som din samarbejdspartner. Trenden er helt klar, hurtige hjemmesider, mobil optimerede, og i et design der fanger. Brugervenlighed og værdi for dine besøgende er i højsædet i 2022. 

UX design hvad er det?

UX design eller User Experience handler langt hen ad vejen om at man optimerer hjemmesiden i forhold til brugernes adfærd og handlemønstre.
I et ordentligt hjemmesidedesign er UX naturligvis implementeret fra starten, der er ingen grund til ikke at lave din hjemmeside korrekt første gang.

User Experience handler om hvor godt dit hjemmesidedesign virker:

 • Hvad syntes brugerne om en hjemmeside?
 • Hvor nemt kan brugeren bevæge sig rundt på siden? 
 • Hvor nemt er det for brugeren at opnå det de vil med deres besøg?

UX design er som du kan fornemme meget med brugeren i fokus. Når man designer efter UX er man derfor også afhængig af analyse og test, for at finde ud af hvad der virker, hvad har deres brugere behov for, og hvad sætter de pris på. På denne måde kan man bygge designet op omkring brugerne. 

Målet er i sidste ende at designe en hjemmeside som dine besøgende finder brugbar og værdifuld.

UI design hvad er det?

User interface Hjemmeside design er den grafiske pendant til UX, hvordan tager din side sig ud rent æstetisk: 

 • Syntes dine brugere at din hjemmeside er flot? 
 • Er de interaktive elementer intuitive?
 • Virker designet naturligt og fremmer en positiv respons?

UI design er den visuelle del af dit hjemmeside design. Det er UI designerens job at få styr på selv de mindste detaljer: Farver, skrifttyper, billeder, formularer, menuer, animationer som aktiveres når du holder musen over dem samt knapper m.m. 

UI designere er afhængige af at være up to date på hvad der trender inden for hjemmeside branchen. Dette i form af nyeste principper, hjemmesidedesign, og grafisk udvikling. Det vigtige er at skabe en brugerflade som dine besøgende, er komfortable, og trygge i at bruge.  

Mobiloptimeret hjemmeside design?

Mobiloptimeret eller Responsive design er en nødvendighed hvis man vil have en chance både hos Google og hos brugerne. Mere end halvdelen af dine besøgende bruger deres smartphone til at besøge din hjemmeside, og de skal selvfølgeligt have en mindst lige så god oplevelse som dem fra desktop. Mange kører med Mobile first design, hvilket vil sige at man prioriterer mobil design over desktop.

Dette giver virkeligt god mening da mere end halvdelen af dine besøgende benytter en mobil telefon til at besøge til hjemmeside. 

Konverteringsoptimering - CRO

CRO – Konverteringsoptimering handler om at optimere hvor mange af dine besøgende som ender med at gøre det du gerne vil have dem til. hvis du er selvstændig håndværker så kunne en konvertering være at en kunne udfylder kontaktformularen og sender den afsted til dig.  Som webshop ejer kunne en konvertering være en gennemført ordre. Det er i begge tilfælde muligt at føre statistik med hvor mange procent af dine besøgende som ender med at gøre det du gerne vil have dem til, og det er heldigvis også en faktor man kan optimere. Konverteringsoptimering er smart, da man får mere ud af de besøgende man allerede har.  Jeg har skrevet en komplet guide til emnet som du kan læse lige her: Konverteringoptimering 

Hjemmeside designer & SEO ekspert!

Udover hjemmesidedesign har jeg et stort og opdateret kendskab til SEO, både On-page SEO &  Off-page SEO. Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du læse mere her om hvordan jeg kan hjælpe dig som SEO Ekspert .

Hvis du vil have din hjemmeside til tops på Google, må jeg anbefale dig at starte ud med en SEO analyse

Efter vi har gennemgået din hjemmeside for optimerings muligheder, vil jeg anbefale dig at få styr på dine backlinks, også kaldet linkbuilding.

Hvis du sagtens kan se ideen i at optimere din hjemmeside, men gerne vil overlade arbejdet til en ekspert skal du ikke tøve med at kontakte mig. Du kan kontakte mig lige her kontakt mofa.

Scroll to Top

Hjemmeside design

Indtast dine informationer her, så kontakter vi dig!