Hjemmesidedesign

Basis hjemmeside

Kun 4995,-

Basis hjemmeside

pro hjemmeside

kun 9995,-

Den professionelle løsning

Mobiloptimerede hjemmesider

Vores hjemmesider er mobiloptimerede og profesionelle, de sælger dine produkter uanset om dine besøgende besøger dig fra deres stationære computer eller en smartphone. 

Skal din virksomhed være synlig på internettet? Så er det et must have med en hjemmeside. Måske skal du online for første gang, måske trænger din hjemmeside til en opdatering. 

Uanset om du skal online for første gang, eller om det er tid til en opdatering af din virksomheds første hjemmeside, er du kommet til det rette sted.

Hos Mofa webdesign, leverer vi responsive mobil optimerede sider, som kan præsentere din virksomhed eller din forretning på bedste vis.

Vi designer som udgangspunkt din hjemmeside i WordPress, dette er et pålideligt system som bruges af virksomheder verden over, man mener at cirka 39% af alle hjemmesider i verden er lavet i wordpress.  Dette er ikke tilfældigt.

Vi har ikke nogen dyre abonnementsløsninger eller uopsigelige kontrakter.

Hvad koster det cirka pr. år at have en hjemmeside?
Domænenavn 50,-
Hosting 600,-
+ evt. Løbende vedligehold  

 

Hvad koster en hjemmeside? 

En simpel præsentationsside med op til 5 undersider koster fra 4995,-
Denne kan fungere som et online visitkort, eller blikfang. F.eks.  til håndværkeren, massøren, tattoovøren eller noget helt andet.

Her kan du vise billeder af dit tidligere arbejde, præsentere din virksomhed for potentielle kunder, og give pris eksempler.

Det er også oplagt her at vise hvordan dine kunder kan komme i kontakt med dig. 

Din hjemmeside er med andre ord en helt unik mulighed for at skaffe nye kunder, oplyse om dit arbejde, og sælge dine ydelser/produkter. 

Uanset hvilke tanker og ideer du har til din hjemmeside, så lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan præsentere dig på nettet. 

Michal Johansen - webudvikler og ejer