Hjemmeside design

Professionelt Hjemmeside design der sælger.

Når du leder efter et førsteklasses hjemmesidedesign, kan det være svært at finde ud af hvem man skal vælge. Hjemmeside designet er vigtigt og på mange måder utroligt afgørende for hvordan din hjemmeside performer. Når jeg designer hjemmesider så er det ikke helt tilfældigt, hvordan designet ender ud med at være. Det handler virkeligt om at fange hvilket udtryk du ønsker din virksomhed skal have Online. Dit hjemmeside design skal helst signalere en hjemmeside som virker professionel og skaber tillid hos din kunde. Når vi starter ud, ligger vi en plan, og afdækker dine ønsker og behov. Udefra dette lægges der en plan som vi kan arbejde omkring. Din hjemmeside skal være flot og præsentabel, men der er også mange andre ting som er vigtige at tænke på når man designer en hjemmeside. Når man snakker om hjemmesidedesign er nogle hjemmesidedesignere meget grafisk orienteret, mens andre er utroligt tekniske. Jeg ligger meget godt i midten, du får en side som spiller hele vejen rundt. Når du vælger mig til at stå for dit hjemmesidedesign tænker jeg også ting som: Brugeradfærd, psykologiske triggers, SEO og CRO ind fra starten hvis du ønsker det. På denne måde kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål for din hjemmeside, ikke bare i opstartsfasen men også hvordan du skal ramme din målgruppe senere hen. 

Herunder kan du se hvilke områder jeg arbejder med, og hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed til online succes. 

Hjemmeside design

Udvikling og design af hjemmesider er min spidskompetence. Jeg sørger for at du får en online tilstedeværelse, som du kan være stolt af.

Mobiloptimeret

Danskernes internet vaner er ikke til at tage fejl af, vi bruger i stigende grad mobilen til at surfe på nettet. Derfor sørger jeg altid for at din hjemmeside fungerer upåklageligt, også fra smartphones.

CRO

Konverteringsoptimering er for nogle hjemmesider, relativt overset. Jeg kan hjælpe dig med at konvertere din besøgende til kunder.

SEO

On-page SEO, Off-page SEO! Hvor går du hen når du skal finde et produkt eller en service? Jeg bruger google, og det er jeg ikke alene om. Lad mig hjælpe dig til tops i søgeresultaterne.

Wordpress

cirka 1/3 del af alle hjemmesider i verden er lavet over wordpress platformen, dette gør det til et meget pålideligt system, som er super nemt for dig at rette i efterfølgende.

SEO Analyse

Har du blot brug for en kritisk gennemgang af din eksisterende hjemmesides SEO, med tips og konkrete råd til ændringer og forbedringer kan jeg også hjælpe dig med dette.

Hvad siger mine tidligere kunder?

Louise Bjerregaard
Louise Bjerregaard
louiseb.dk
Læs mere
Tusind tak til Mofa, som har lavet min hjemmeside. Den er så flot og fuldstændig som jeg ønskede mig😍 Han forstod præcis hvad det var jeg ønskede. Kan varmt anbefale Michal - virkelig dygtig til hans arbejde.
Mike Rasmussen
Mike Rasmussen
mr-felix.dk
Læs mere
på vegne af Sascha familien anno 2015, og mr Felix, anbefaler vi at alle skal få lavet et tilbud hos mofa.dk for det er god kundeservice, professionel udførelse samt kunde forståelse. vi kan varmt anbefale mofa.dk til alle
Tidligere
Næste

Portfolio

Flotte hjemmesider

Om en hjemmeside er flot er naturligvis en subjektiv holdning, jeg designer din hjemmeside efter dine ønsker men også med tanke på din branche, formålet med din hjemmeside og ikke mindst dine besøgende. Flotte hjemmesider er resultatet af et hjemmeside design som både lever op til dine og dine besøgendes forventninger, en flot hjemmeside skal fungere mindst lige så godt fra smatphone som fra computer, og sidst men ikke mindst skal en flot hjemmeside også kunne sælge. Uanset om du er behandler, revisor, tæppemand eller tagdækker kan jeg lave en professionel hjemmeside som passer til din forretning. 

template, layout, website-1599665.jpg
time for a change, new ways, letters-3842467.jpg

Ny hjemmeside?

Der er sket en del inden for hjemmeside design og udvikling bare de sidste par år, Google lancerer løbende opdateringer og brugerne bruger mere og mere deres telefoner til at gå på nettet. I takt med at vi mere og mere går på nettet “på farten” skal din hjemmeside opdateres og kunne håndtere alle disse nye kunder. Når du skal finde ud af om du trænger til en ny hjemmeside, kan det være en god ide at starte med at kigge på om din side fungerer godt og uden problemer fra en mobiltelefon. Jeg har skrevet en artikel om vigtigheden af dette. den finder du lige her. Guide til mobilvenlig hjemmeside design

Køb Hjemmeside

Når man skal købe en hjemmeside kan det gøres på flere måder, forskellige webbureauer tilbyder forskellige muligheder. Når jeg du benytter mig til at stå for dit hjemmeside design, ejer du selv hjemmesiden efterfølgende. Dette er er kæmpe fordel, da du ikke bindes af en lang uopsigelig kontrakt. Køb en hjemmeside allerede i dag, det er en vigtig del af din virksomhed, og hvis du ikke allerede har en hjemmeside går du glip af massere af omsætning. En hjemmeside er for mange virksomheder deres største salgskanal. 
Hvis du er i tvivl om hvad en hjemmeside kan gøre for din virksomhed, kan vi tage en uforpligtende snak, hvor vi drøfter hvilke muligheder en hjemmeside kan give dig og din virksomhed.  

e-commerce, online shop, web-1606962.jpg

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

UX Design hvad er det?

UX design eller user experience handler langt hen ad vejen om at man optimerer hjemmesiden i forhold til brugernes adfærd og handlemønstre. En dygtig hjemmeside designer tænker naturligvis UX ind fra starten, da han har en hvis erfaring i hvad der virker og hvad der ikke virker. 

Mobiloptimeret hjemmeside design?

Mobiloptimeret eller Responsive design er en nødvendighed hvis man vil have en chance både hos Google og hos brugerne. Mere end halvdelen af dine besøgende bruger deres smartphone til at besøge din hjemmeside, og de skal selvfølgeligt have en mindst lige så god oplevelse som dem fra desktop. Mange kører med Mobile first design, hvilket vil sige at man prioriterer mobil design over desktop. da der kommer flere besøgende fra mobil. 

Konverteringsoptimering - CRO

CRO – Konverteringsoptimering handler om at optimere hvor mange af dine besøgende som ender med at gøre det du gerne vil have dem til. hvis du er selvstændig håndværker så kunne en konvertering være at en kunne udfylder kontaktformularen og sender den afsted til dig.  Som webshop ejer kunne en konvertering være en gennemført ordre. Det er i begge tilfælde muligt at føre statistik med hvor mange procent af dine besøgende som ender med at gøre det du gerne vil have dem til, og det er heldigvis også en faktor man kan optimere. Konverteringsoptimering er smart, da man får mere ud af de besøgende man allerede har. 

Hjemmeside designer men også SEO ekspert!

Udover hjemmesidedesign har jeg et stort og opdateret kendskab til SEO, både On-page SEO &  Off-page SEO. Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du læse mere her om hvordan jeg kan hjælpe dig som SEO konsulent . Jeg har også skrevet en artikel som omhandler On-page SEO, Den vil jeg anbefale dig at læse og implementere på din hjemmeside hurtigst muligt. Du finder den lige her On-page SEO 

Udover Søgemaskineoptimering, kan man også konverteringsoptimere på sin hjemmeside, det har jeg lavet en del artikler og videoer omkring, og dem kan du finde her Konverterings guide

Hvis du sagtens kan se ideen i at optimere din hjemmeside, men gerne vil overlade arbejdet til en ekspert skal du ikke tøve med at kontakte mig. Du kan kontakte mig lige her hjemmeside design.