Hjemmesidedesign

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hjemmesidedesign er et grundlæggende element som skal være på plads. Udover et flot og lækkert hjemmesidedesign, er der også andre ting som er vigtige. 
Herunder kan du se hvilke områder jeg arbejder med, og hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed til online succes. 

Hjemmesidedesign

Udvikling og design af hjemmesider er min spidskompetence. Jeg sørger for at du får en online tilstedeværelse, som du kan være stolt af.

Mobiloptimeret

Danskernes internet vaner er ikke til at tage fejl af, vi bruger i stigende grad mobilen til at surfe på nettet. Derfor sørger jeg altid for at din hjemmeside fungerer upåklageligt, også fra smartphones.

CRO

Konverteringsoptimering er for nogle hjemmesider, relativt overset. Jeg kan hjælpe dig med at konvertere din besøgende til kunder.

SEO

Hvor går du hen når du skal finde et produkt eller en service? Jeg bruger google, og det er jeg ikke alene om. Lad mig hjælpe dig til tops i søgeresultaterne.

Wordpress

cirka 1/3 del af alle hjemmesider i verden er lavet over wordpress platformen, dette gør det til et meget pålideligt system, som er super nemt for dig at rette i efterfølgende.

Analyse

Har du blot brug for en kritisk gennemgang af din eksisterende hjemmeside med tips til forbedringer kan jeg også hjælpe dig med dette, det er helt op til dig hvor fokus skal lægges.

Portfolio