Indsæt søgeord på wordpress hjemmeside uden SEO plugin

Michal Johansen

Michal Johansen

Indehaver af mofa.dk

Alle indlæg

Indholdsfortegnelse

Søgeord er helt essentielle når det kommer til din SEO strategi. Dine søgeord hjælper Google og andre søgemaskiner med at forstå hvad din hjemmeside handler om. De rette søgeord kan gøre en kæmpe forskel for din hjemmeside.

Dine søgeords placering er også en vigtig faktor, de kan gøre det nemmere for dine besøgende at forstå dit indhold, og naviigere rundt på din hjemmeside. Det er derfor også en vigtig del af at SEO optimere sin hjemmeside.

I de fleste tilfælde, kan du tilføje og bruge dine søgeord med diverse plugins, men plugins kan også gøre din side langsommere. Lange loading tider, kan påvirke dine placeringer og ikke mindst dine besøgendes oplevelse negativt.

I denne hurtige guide, vil jeg vise dig hvordan du kan tilføje søgeord til wordpress uden at bruge plugin, på denne måde kan du SEO optimere uden at det går ud over Bruger oplevelsen. Lad os komme i gang!

Hvorfor er søgeord vigtige?

Som jeg nævnte i introduktionen, betyder søgeordenes placering en del, når man kører en effektiv SEO kampagne for din hjemmeside. Når alt kommer til alt, så er søgeordene den måde dine besøgende finder din hjemmeside på, uden dem bliver det utroligt svært at få organisk trafik, ind på din hjemmeside.

Søgeord tjener følgende formål:
Indeksering
Som du sikkert allerede ved, bruger Google robotter til at crawle og identificere nye hjemmesider, så den kan tilføje dem til dens indeks. For at disse robotter eller “crawlere” skal kunne forstå din hjemmeside, er det vigtigt at din hjemmesides indhold tydeligt fortæller hvad din side handler om. Placeringen af søgeord på strategisk udvalgte steder på din hjemmeside kan være en stor hjælp til dette. Dette indbefatter alt fra meta tags til alt text.

SEO optimering
Søgeord er også utroligt vigtige når det kommer til hvor godt din hjemmeside perfomer rent SEO mæssigt. Firmaer konkurerer om at være synlige i toppen, på søgeord som hyppigt bruges inden for deres niche. Dem der lykkedes i dette, får øget deres antal af beøgende, flere salg og øget omsætning.

Tilføj SEO søgeord uden plugins

Hvordan kan man tilføje søgeord uden at have et plugin kørende på sin hjemmeside? WordPress er et CMS som du til enhver tid kan kode manuelt i HTML. Der er forskellige måder hvorpå du kan optimere din side, fra admin panelet:

Tilføj kode
Hvis du føler dig tryg i HTML, er en af de nemmeste måder at tilføje søgeord gennem dit temas kode. Hvis du f.eks vil ændre din sides meta beskrivelse, kan du gå direkte til Udseende>Temaer>Editor til temafiler her kan du så vælge header.php og bruge følgende:

<meta name=”Søgeord” content=”Indsæt søgeord” />

Din hjemmesides nye meta description, skal helst holdes til 150 tegn, primært for at det ikke cuttes af midt i en sætning.
OBS. Hvis du ikke er hjemvendt i at kode, vil jeg ikke anbefale dig at begynde at ændre på dit tema´s HTML kode.
Hvis du er i tvivl om hvad et SEO plugin vil gøre for din hjemmesides loading tid, kan du altid bede et SEO bureau eller en SEO konsulent om hjælp til at lave en gennemgang, eller en analyse af din hjememside og se om det betyder noget for din hjemmeside.

Optimer dit side indhold

Dit tema HTML kode er ikke den eneste mulighed for at tilføje søgeord til din wordpress hjemmeside. Det er vigtigt at man ikke glemmer sit indhold på hjemmesiden, på sin blog, landing sider, produkt sider osv.

Som forklaret tidligere: Googles robotter kan kun læse og forstå dit indhold, hvis dit indhold er sat rigtigt op og optimeret. Skal du findes på søgeord som relaterer sig til din branche er det igen vigtigt at der er taget højde for dette. Husk også at crawlers ikke kan se billeder, og derfor er afhængige af din alt tekst for at forstå billedet. Dit indhold og dine tekster er det der afgør hvilken kategori, din hjemmeside havner i hos søgemaskinerne.

For at gøre din hjemmeside så synlig som muligt, på internettets mest populære søgemaskine. Kan det være en god ide at skabe en god solid hjemmeside med blog indlæg og Guides, som kan hjælpe dine kunder videre. Det er fantastisk til at opnå bedre placeringer, men også godt til de besøgende der læser med. Ved at tilbyde en høj værdi af indhold til dine besøgende, kan man opnå en masse trafik og backlinks og en høj DA.

Bottom Line
Der er mange wordpress plugin tilgængelige, de er nemme at downloade og installere, men der er også alternativer når det handler om at indsætte søgeord på sin hjemmeside. Du kan nemt tilføje disse til din side hvis du har kendskab til SEO og til HTML

Hjælp til SEO?

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

søgeresultat side SERP SEO

Bedre SEO på shopify hvordan?

Når man driver en Shopify webshop er det ikke nok at have spændende produkter på hylderne, hurtig leveringstid og fantastisk kundeservice. Der er noget du

Læs mere »
Scroll to Top