webshop løsninger fashionista

Lav en webshop!

Picture of Michal Johansen

Michal Johansen

Indehaver af mofa.dk

Alle indlæg

Indholdsfortegnelse

Lav en webshop, hvordan gør man det? 

Jeg har forsøgt at tydeliggøre hvilke ting man har brug for eller i hvertfald der normalt er anbefalelsesværdigt når du skal lave en webshop. 

Post-1.png

DU skal bruge:

- En computer med internet forbindelse
- Domænenavn
- Hosting
- Et CMS system f.eks WordPress
- Woocommerce
- Elementor

Trin for trin vejledning til at lave en webshop:

Trin 1: Find ud af hvad din webshop skal hedde
Find et godt domænenavn som er ledigt, du kan søge efter ledige domæner mange steder, jeg kan anbefale at bruge DK Hostmaster
mobile-devices-website-mockup-2017978.png
Trin 2: Find et sted at hoste din webshop
Hvor du skal hoste din hjemmeside og webshop, kommer helt an på hvilket CMS system du vil bruge, samt hvad du har af tanker for din webshop. De fleste kommer rimeligt langt med f.eks: Simply
lav en hjemmeside server
Trin 3 : Sæt WordPress + Woocommerce ind på din server
Denne del kan være lidt tricky, især hvis du ikke har erfaring med hjemmesider, opsætning osv. Men der findes heldigvis en masse guides til hvordan man sætter både wordpress og woocommerce op.
hjemmesidedesign
Trin 4 : Elementor installeres
Elementor er en stor hjælp, hvis du ikke selv kan kode. Det kræver selvfølgeligt også at man lige sætter sig lidt ind i det, men det er nok det mest brugervenlige hvis man selv vil forsøge sig med at lave en webshop.
lav en webshop mennesker
Trin 5 : Design Husk: UX, CRO, SEO og mobil
Hvordan skal din webshop se ud? her er det vigtigt at tænke på både CRO og SEO, samt UX. Husk dine mobile kunder, det er trods alt mere end halvdelen af dine besøgende.
lav en webshop design
Trin 6 : Produkt oprettelse & tekster!
Elementor er en stor hjælp, hvis du ikke selv kan kode. Det kræver selvfølgeligt også at man lige sætter sig lidt ind i det, men det er nok det mest brugervenlige hvis man selv vil forsøge sig med at lave en webshop.
lav en webshop produkter
Trin 7 : Vedligehold og optimering!
En webshop skal løbende optimeres og vedligeholdes, i hvertfald hvis den skal være indbringende. Det er umuligt at sælge produkter hvis du ikke findes på google, sørg for at få optimeret din webshop løbende.
webshop danmark

Udtryk du kan være stødt på indtil videre:

Gør det selv

At lave en webshop selv, kan man sammenligne med at renovere et hus, det er helt klart nemmere for en som ved hvad han laver, som arbejder med det til dagligt end en som ikke ved noget om det, dog ikke umuligt. 

Nogen vil sagtens kunne lære at sætte en webshop op til sig selv, og for andre vil det være en helt umulig opgave.

Ligesom når man renoverer et hus er der også langtfra at man KAN til at man BØR. 

De fleste kan måske lægge et klik-gulv, eller male vægge. Men det er måske 5% af en renovering.  

Skal man klare de sidste 95% af renoveringen så kræver det formentligt at man bruger adskillige timer på at læse og studere og praktisere teknikker og materialer. 

Det er lidt det samme når man skal lave en webshop, der er nogen ting jeg vil anbefale dig at gøre selv, og så er der andre ting som det giver mening at overlade til en som ved hvad han laver. 

Det er simpelthen for ærgeligt at sidde og spilde flere måneder på at lave en webshop som muligvis skal laves fuldstændigt om efterfølgende. 

Det er vigtigt at pointere at der findes mange forskellige systemer man kan tage udganspunkt i når man skal lave en webshop, dette er blot mit forslag på den nemmeste metode, som dækker de flestes behov. 

Hiv fat i mig hvis vi skal tage en uforpligtende snak om dine muligheder, uanset om du har brug for hjælp til hjemmesidedesign eller SEO

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

søgeresultat side SERP SEO

Bedre SEO på shopify hvordan?

Når man driver en Shopify webshop er det ikke nok at have spændende produkter på hylderne, hurtig leveringstid og fantastisk kundeservice. Der er noget du

Læs mere »
Scroll to Top