Link Building

Mofa tilbyder skræddersyede link building kampagner, som vil skabe fantastiske resultater i dine placeringer i søgemaskinerne.  

Jeg holder til i København, men har kunder i hele Danmark. Jeg udvikler en solid link building kampagne, og effektuerer denne med stærke kvalitets links som peger mod din hjemmeside måned efter måned. Det er ikke alle kunder som er et godt match, så lad mig først gennemgå din hjemmeside helt uforpligtende, min link building kampagne skal være en god investering for dig, som betaler sig tilbage mange gange, ellers er det hverken sjovt for dig eller mig. 

Backlink building

Jeg er som SEO konsulent afhængig af at jeg måned efter måned levere varen, og grundet min analytiske tilgang til din off page SEO kampagne kan jeg garantere at alt arbejdet som bliver lavet til din hjemmeside er unikt, og lavet udefra præcis dine behov. Jeg link builder kun fra samarbejdspartnere som leverer links af en høj kvalitet og som er super relevante i forhold til din hjemmeside. 

Jeg skaber og leverer skræddersyede link building kampagner som genererer utrolige resultater for mine kunder i Danmark. Ved at benytte afprøvede og testede link building metoder, skaber jeg mere troværdighed til din hjemmeside, booster autoriteten af dit domæne, og forbedrer dine placeringer i de organiske søgeresultater. 

Kvalitets links

Hvis nogen af de sider jeg finder interessante i analysen accepterer  gæsteblogger indlæg så skaber vi kvalitets indhold som har værdi for deres hjemmeside og som taler til deres publikum. 

Hvis de accepterer dette link partnerskab, vil kvalitets artiklen indeholde et link til din hjemmeside som en reference til læserne.

Mange bloggere og hjemmesideejere ser gerne tilbud som disse, da det giver dem relevant indhold de kan ligge på deres hjemmeside mod at du får et link i artiklen. Det er Win win for begge parter. 

Da jeg forpligter mig til kun at levere links fra kvalitets hjemmesider, benytter jeg kun hjemmesider med mere end 1000 organiske besøgende om måneden. Dette sikrer at dit link får en reel seo backlink værdi, samtidigt med at reelle besøgende finder din hjemmeside igennem artiklen.

Linkbuilding København

Backlinks eller indgående links er stadigvæk en af de største off page SEO faktorer, for alle hjemmesider som ønsker bedre placeringer i de organiske søgninger. Det er også derfor at der er mange firmaer som tilbyder link building bare i Danmark. 

Googles måde at ranke på hviler tungt på hvor mange gode anbefalinger hjemmesider har fra andre hjemmesider. Hvis du ikke har nogen links som peger på din hjemmeside, antager Google at din hjemmeside nok ikke har meget relevans eller er synderligt interessant for nogen. Hvorimod hvis du har mange gode anbefalinger fra relevante hjemmesider og artikler, så er det åbenlyse anbefalinger til din hjemmeside.

Det er ikke bare noget jeg mener, der er lavet en del undersøgelser som bekræfter at sider som ligger på side 1 på google har flere indgående links end dem på side 2. og dem på side 2 har flere ingående links end dem på side 3 osv. virksomhederne som får gode placeringer investere ofte i en løbende link building aftalte, for at kunne holde sig på de gode placeringer.  

Hvad koster link building?

Brug af links: 

Links SEO Værdi

Når vi laver en analyse af din hjemmeside vil vi også udarbejde en liste af relevante sider inden for din branche, det sker fra kontoret i København og du kan derfor være sikker på kvalitets arbejde som betaler sig. Listen udarbejdes sammen med detaljer som hvor mange relevante indgående links hver side har til sig, udefra dette kan vi nu begynde at danne os et overblik over hvilke sider vi skal forsøge at samarbejde med.

Typiske sider som har flere kvalitets links der peger på dem, har mere autoritet, og troværdighed i Googles øjne. Det er links fra sider som disse vi gerne vil inkludere i din link building kampagne. 

En hjemmeside som har 200+ indgående links vil som udgangspunkt skubbe væsentligt mere af sin værdig videre til din side end en side med 10 indgående links.

Når det så er sagt er kvaliteten på de indgående links også utroligt vigtig for hvor meget værdi de har rent SEO mæssigt. 

Når vi er tilfredse med vores valg, kontakter vi admins og webmasters på de hjemmesider vi finder interessante. På denne måde kan vi tilbyde dem noget indhold som skaber værdi for deres hjemmeside hvor vi kan få et link med en selvvalgt anker tekst. hele denne process med kontakt, og skriveri frem og tilbage med relevante hjemmesider er naturligvis inkluderet i din pakkepris, og koster ikke ekstra. 

Derfor er det også vigtigt at du sørger for at samarbejde med nogen som ved hvad de laver, og som rent faktisk kan skabe gode resultater for dig. Tag fat i en SEO Konsulent allerede i dag.  

imageedit_1_9566706720

Link building kampagne

Link building har ændret sig MEGET igennem de sidste 5 år. Man kan ikke længere benytte sig af billige links i store mængder og regne med at slippe godt fra det.

For at være sikker på at din hjemmeside bliver synlig i søgninger, bliver vi nød til at fokusere på at skabe backlinks fra domæner med høj autoritet, som er relevant inden for din niche. 

Hos Mofa, investerer jeg konstant i at være opdateret inden for link building. Jeg prøver løbende nye strategier af, for at være sikker på at være forest i feltet når pladserne på side 1 på Google skal deles ud. Du kan klikke her for at læse mere om hvordan Mofa kan hjælpe dig med SEO optimering

En ting jeg har opdaget udefra tidligere analyser er at for at et link skal være effektivt, skal det have mindst et af de tre punkter herunder opfyldt: 

Linkbuiding fra Mofa

Relevans

Linket skal komme fra en artikel, og en hjemmeside som er relevant for din hjemmeside. Ellers er værdien ligegyldig.

Troværdig

Linket skal kunne videre formidle troværdighed til din hjemmeside. Et link uden troværdighed er ineffektivt og vil ikke få dig langt.

Power

Hjemmesiden som linker til din, skal selv have indgående kvalitets links, fra en del andre hjemmesider.

Få din virksomhed online hurtigt

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Scroll to Top