Lokal SEO

lokal konsulent

seo konsulent

Hvordan virker lokal SEO?

Lokal SEO handler om at fortælle søgemaskinerne hvad du tilbyder, og hvor dit firma holder til. Ved at kommunikere vigtigheden af præcis din virksomhed ud til en specifik kundegruppe, i en specifik lokation kan du få Google til at prioritere din hjemmeside i søgeresultaterne frem for dine konkurrenters, og komme til tops i søgeresultaterne. 

At få højere placeringer i de organiske søgeresultater, vil ikke bare gøre at du bliver set væsentligt mere i søgningerne, det vil også øge din virksomheds troværdighed online. I sidste ende vil din virksomhed blive set som en troværdig, og god hjemmeside som er en side 1 placering værdig. Når du ligger placeret på side 1, vil du derfor opleve en markant øgning i de alt afgørende henvendelser og ikke mindst salg. 

Lad mig vise dig hvad lokal SEO kan gøre for din virksomhed.  

google, search engine, magnifying glass-76522.jpg

Hvor langt jeg kan få din hjemmeside på blot 6 måneder?

Udfyld felterne herunder og lad os tage en uforpligtende snak.

Min lokal SEO Strategi

At eksekvere effektive SEO kampagner kræver dybdegående kendskab til en vifte af marketing værktøjer og teknikker.

Vi skal overveje alle detaljer omkring din søgemaskine strategi, lige fra det indhold du producerer, til hvordan din hjemmeside fungerer på mobile enheder. Hvis vi skal give din hjemmeside de bedst mulige chancer for succes hos søgemaskinerne. 

Hvorfor har du brug for lokal SEO?

Lokal SEO er absolut en nødvendighed for alle virksomheder især i storbyer som København, som gerne vil opnå en god ROI fra internettet. Med alle de virksomheder som dyster om at fange kunderne i netop din by. En Investering i din lokale SEO synlighed, er en af de få muligheder der er for VIRKELIGT at overhale dine konkurrenter, og få en større markedsandel.

For bare 15 år siden, var en reklame i de gule sider, eller den blå avis, nok til at blive set og vinde nye kunder.Men tiderne har ændret sig, og flere og flere stoler overvejende på hvad googler bringer dem af resultater, når kunderne søger efter ord som er relevante for netop din virksomhed. 

Prøv at tænke over det, hvis du har brug for en VVS mand i Odense, Kigger du så telefonbøger igennem, eller googler du? Det samme gør dine kunder.

Hvis du har brug for et Webbureau til at lave din hjemmeside venter du så på at der dumper en flyer ind af døren eller går du direkte til google og ser hvem du kan finde i dit område? 

Studier har påvist at 80% bruger internettet når de skal finde et produkt eller en service fra en lokal virksomhed. Det er hurtigere og nemmere for kunder at bruge søgemaskiner til at finde hvad de leder efter. Så jeg kan med sikkerhed sige, hvis du ikke er stærkt repræsenteret i Google, Bing, og andre hyppigt brugte søgemaskiner, vil du skulle kæmpe en kamp for at få de afgørende salg i hus. 

Uden god lokal SEO, vil folk som leder online efter du kan tilbyde i dit område, have utroligt svært ved at finde dig. Værst af alt, andre virksomheder i din branche som allerede investerer i en lokal SEO kampagne får et kæmpe forspring og vinder i sidste ende kapløbet om kunderne. 

Bedste lokale SEO i Danmark

Jeg er så sikker på mine skills, at jeg er villig til at ligge hovedet på blokken for at bevise at jeg har hvad der skal til for at forbedre din lokale SEO tilstedeværelse. 

Hvis dine placeringer i Google ikke er forbedret inden for 90 dage fra vi starter kampagnen, får du pengene tilbage, helt uden sure miner. 

Grunden til at jeg tør at give denne garanti, er at jeg ved hvad jeg laver. Jeg tilbyder altså en lokal SEO kampagne som altid leverer hvad den lover. 

cup, winner, profit-1010909.jpg

Målrettet Marketing

Vær synlig for de kunder, som allerede søger efter præcis det du tilbyder.

Investering

Øget online synlighed er en investering som betaler sig tilbage mange gange, jeg hjælper dig gerne med at regne ud hvad SEO kan gøre for dig.

Branding

Dit brand er vigtigt, og folk har større troværdighed til brands de kender. Øg kendskabet til dit brand ved at være synlig på Google.

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.