Om

Om mig:

Webdesigner fra København, med god erfaring i profesionelle responsive hjemmesider.

Jeg designer din hjemmeside ud fra dine ønsker, det betyder at alle hjemmesider er unikke og designet til den enkelte kunde

Med et fokus på unikke professionelle hjemmesider, skaber jeg sammen med dig og ud fra dine ønsker, din online identitet. 
Din hjemmeside skal naturligvis være af samme høje kvalitet som dine produkter eller ydelser. 

Der er ikke en løsning som dækker alle behov, derfor laver jeg skræddersyede løsninger i design og layout så du i sidste ende står med en professionelt og unikt hjemmeside som er efter dine ønsker. Alt hvad jeg laver er naturligvis efter alle kunstens regler, jeg kan kode på mange forskellige “sprog”, og jeg kan arbejde i mange forskellige systemer. Jeg favner bredt i min viden og kan løse de fleste opgaver inden for hjemmeside & app udvikling samt webshops. Jeg har freelance webdesignere tilknyttet som jeg kan trække ind ved større projekter eller speciale opgaver. Hvis du har mod på selv at optimere din hjemmeside, eller blot ønsker at blive klogere på emnet så kan du læse med på min blog.

Skills

Mine færdigheder inden for webudvikling og optimering er tillært over en årrække hvor jeg først havde en stor interesse for søgemaskineoptimering (SEO)  samt konverteringsoptimering (CRO). Jeg har inden for de sidste par år valgt at tage diverse kurser i webudvikling, og kodning med fokus på web. 

JavaScript
75%
CSS
90%
React.js
80%
WordPress
95%
SEO
90%
CRO
85%

Services

Jeg støtter følgende sager: