Professionelle hjemmesider

Webbureau mofa Michal Johansen
Om mofa.dk - Professionelle hjemmesider:

Webdesigner fra København, med god erfaring i profesionelle hjemmesider.

Jeg designer din Profesionelle hjemmeside ud fra dine ønsker, det betyder at alle hjemmesider er unikke og designet til den enkelte kunde

Med et fokus på unikke professionelle hjemmesider, skaber jeg sammen med dig og ud fra dine ønsker, din online identitet. 
Din hjemmeside skal naturligvis være af samme høje kvalitet som dine produkter eller ydelser. 

Der er ikke en løsning som dækker alle behov, derfor laver jeg skræddersyede løsninger i design og layout så du i sidste ende står med en professionel og unik hjemmeside som er efter dine ønsker. Jeg designer de fleste af mine hjemmesider i WordPress, Det er din garanti for et gennemprøvet hjemmeside system, som du selv kan opdatere og rette senere. Jeg favner bredt i min viden og kan løse de fleste opgaver inden for hjemmeside & app udvikling samt webshops. Jeg har freelance webdesignere tilknyttet som jeg kan trække ind ved større projekter eller speciale opgaver. Hvis du har mod på selv at optimere din hjemmeside, eller blot ønsker at blive klogere på emnet så kan du læse med på min blog om konverteringsoptimering
Jeg har også lavet et gratis indlæg her om den del af søgemaskineoptimering som hedder On-page SEO
Uanset om du ønsker at benytte mig til at lave din hjemmeside eller går med en anden løsning, ønsker jeg dig alt held og lykke med det eventyr du er i gang med at bevæge dig ud i. 

Skills

Mine færdigheder inden for webudvikling og optimering er tillært over en årrække hvor jeg først havde en stor interesse for søgemaskineoptimering (SEO)  samt konverteringsoptimering (CRO). Jeg har inden for de sidste par år valgt at tage diverse kurser i webudvikling, og kodning med fokus på web og professionelle hjemmesider. 

JavaScript
75%
CSS
90%
React.js
80%
WordPress
95%
SEO
90%
CRO
85%

Professionelle hjemmesider med nyeste viden!

Bare i 2021 har jeg allerede taget disse 3 kurser for at holde mig opdateret på den nyeste viden, inden for digital marketing og SEO.  Det er vigtigt for mig at du ved at der er substans bag mine ord, inden vi indleder et samarbejde.  Jeg benytter teknikker som er anerkendt af Google. 

Jeg støtter følgende sager: