SEO Analyse

En Seo analyse er hele dit fundament for hvad der skal arbejdes med i din SEO optimering. 

Hvis du bestiller en Personlig SEO analyse gennem Mofa.dk får du en SEO ekspert til at gennemgå din nuværende hjemmeside, samt en grundig gennemgang af hvilke problemstillinger der er, eller hvor du skal optimere. 

At få lavet en SEO analyse hos os, kan sagtens stå alene. Det kan være at du selv vil arbejde med din SEO, men mangler en objektiv gennemgang af hvilke ting du kan forbedre og arbejde med. 

Hos os får du ikke en automatisk Analyse fra et SEO tool tilsendt, du får en personlig video gennemgang af din hjemmeside, med forklaring og uddybning omkring din fejl og mangler med udgangspunkt i de søgeord du ønsker at rangere på. 

Tjek SEO på hjemmeside

Skal du tjekke SEO på din hjemmeside, er dette en perfekt løsning. Du får altså en komplet gennemgang af dit site, holdt op mod de søgeord du ønsker at ranke på.  

Prisen for denne SEO analyse svinger en del afhængig af hvor mange søgeord og hvor mange undersider du ønsker vi skal undersøge men starter fra. 2500,- ex moms. 

Personlig SEO analyse ?

Bestil din personlige analyse allerede i dag. En Mofa SEO analyse er alt andet end de standard rapporter du måske har prøvet at få fra andre SEO bureau som typisk er lavet af et stykke software. Vores SEO analyser er skræddersyede og tar dig med igennem alle de ting du kan gøre for at forbedre din SEO score, men i vores video analyse er der også råd til hvordan du kan optimere din konverteringsrate. (Noget de fleste SEO bureauer overser) 

Da det tager noget tid at producere hver video analyse, er der kun plads til et begrænset antal af disse om måneden. Hvis du kontakter os i dag og vi har ledige tider kan vi have din analyse klar inden for 72 timer. 

Med en SEO analyse fra mig, er du sikker på at vide hvor du skal sætte ind, og hvad du skal gøre for at optimere din hjemmeside videre. 

Hvis du hellere vil have en komplet SEO løsning kan du læse mere om hvad jeg tilbyder lige her SEO

Snak med en SEO ekspert?

Udfyld felterne herunder og lad os tage en uforpligtende snak.

Sådan kan en video analyse hjælpe din Virksomhed

Da det tager tid at producere hver eneste video laver jeg kun et begrænset antal af disse om måneden. Kontakt mig i dag, for at høre om jeg har en ledig tid til din hjemmeside. 

Se præcis på hvilke parametre din hjemmeside fejler. 

Se hvordan dine konkurrenter klarer sig og hvad de gør for SEO. 

Find ud af hvordan du øger din synlighed online. 

Find ud af hvordan du øger din hjemmesides konverteringsrate. 

Konkrete tips og gode råd til at skabe mere salg gennem din hjemmeside

Video analyserne er personlige og unikt produceret kun til din hjemmeside.

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Scroll to Top