SEO Konsulent

Søgeord på side 1
+ 0
Succesfulde cases
+ 0

Vi har mange års erfaring med at optimere hjemmesider og hjælpe virksomheder med at nå ud til deres målgruppe hurtigt og omkostningseffektivt.

Vores ekspertise inden for søgemaskineoptimering (SEO) vil sikre, at jeres hjemmeside når det fulde potentiale for organiske besøgende.

Vi skræddersyer en løsning ud fra jeres ønsker, og arbejder altid målrettet med udgangspunkt i den research vi starter enhver kampagne med. 

En SEO Konsulent er ekspert i, at få hjemmesider som din, til tops i søgeresultaterne på f.eks Google hurtigt og effektivt.

En SEO kampagne er en tillidssag. Lad os tage en snak helt uforpligtende, og finde ud af om vi er et godt match.

Mofa leverer kvalitets arbejde, og dette afspejler sig i de resultater vi gang på gang skaffer vores kunder.

Hvad siger tidligere kunder?

SEO Kunde
SEO Kunde
Louise
Læs mere
Hej Michal. Det er et fantastisk arbejde du gør. Tusind tak. Jeg kan virkelig mærke effekten af det. Før kom alle bookningerne fra de sociale media via annoncer. Nu laver jeg slet ikke annoncer mere og har styrtende travlt. Næsten for travlt🥴 og alle bookninger som kommer har fundet mig via min hjemmeside. Så det er helt fantastisk.
SEO Kunde
SEO Kunde
Henrik
Læs mere
Har for 6 måneder siden hyret Michal fra www.mofa.dk. Han har på ca. 4-5 måneder fået stort set alle søgeord frem på side 1 - flere endda som nr.1 på side 1!! Hyggelig og rar fætter med gode indspark og ideer - og skriver nogle supergode og sigende tekster. Kan kun anbefales!
SEO Kunde
SEO Kunde
Jesper
Læs mere
Jeg valgte at indgå et samarbejde med Michael fra mofa.dk for at få gang i min virksomhed, og jeg må sige at her 6 måneder efter, er det virkeligt begyndt at vise sit værd. Jeg har nu fyldt min kalender med kunder. Tusind tak for hjælpen Michael, du har gjort en kæmpe forskel.
SEO Kunde
SEO Kunde
Fatih
Læs mere
Wpd anbefaler stærkt Mofa. Michael er meget professionel og udfører sit arbejde til UG. Vi er rigtig glade for at samarbejde med MoFa.
Tidligere
Næste

GRATIS SEO analyse? Udfyld blot felterne herunder så kontakter jeg dig!

Du har brug for mere info... Jeg forstår, lad mig forklare mere herunder:

SEO Optimering handler om at optimere din hjemmeside på en måde, så Google forstår hvad den handler om. Google er intelligent, men nogle gange skal Google hjælpes lidt på vej for at forstå din hjemmeside til fulde.

SEO er vigtigt både for brugerne og for søgemaskinerne. Da det langt hen ad vejen handler om at optimere din hjemmeside, så den leverer det som de besøgende forventer. Vil du være synlig i søgeresultaterne, på søgeord som skaber omsætning i din virksomhed, så kontakt Mofa allerede i dag.  

SEO Konsulent København

Med en SEO kampagne hos mig arbejder jeg med det fulde billede af din SEO.

On page SEO, Off page SEO og alt derimellem.  Jeg benytter: Tekniske analyser, Søgeordsanalyser, konkurrenceanalyser, og SEO analyse af din hjemmeside til at lægge en SEO strategi som kan få dig til tops i søgeresultaterne (SERP).

Hvis du vælger at følge mine SEO anbefalinger, og du ikke har opnået side 1 placeringer på google inden for 6 måneder, refunderer jeg hele din investering, uden nogen spørgsmål.   

Jeg indgår kun en aftale med dig, hvis jeg kan hjælpe din virksomhed.
SEO er hvis du spørger mig, den bedste form for online markedsføring.

Jeg forstår at forkortelser som SEO, SERP & CTR er sort snak for de fleste.
Fokuser på dine kerneopgaver og lad mig skaffe dig, en masse købeklare kunder. 

SEO er en investering, som uanset hvordan man vender og drejer den, skal være en god forretning for dig.

Når du vælger at investere i en SEO kampagne hos MOFA, tør jeg godt at lægge hånden på kogepladen.

SEO Garanti!

Hvis jeg vurderer at vi er et match og jeg kan hjælpe dig, garanterer jeg positive resultater efter blot 4 måneder, og ikke nok med det.  Jeg garanterer side 1 placeringer på flere af de søgeord vi arbejder med inden for kun 6 måneder. Dette er muligt fordi jeg er indstillet på at arbejde hårdt for din succes.

For at gøre brug af ovenstående kræver det blot at får lov til at arbejde sammen hængende på din hjemmeside i minimum 6 måneder, og at aftalen vi laver følger mine anbefalinger. 

Alt for mange såkaldte SEO Eksperter, og markedsførings folk, lover guld og grønne skove, men tør ikke at garantere dig noget konkret.

Lad mig vise dig hvorfor jeg, kun har tilfredse kunder. 

Lad os tage en uforpligtende snak!

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

SEO Konsulenter

Mit formål med at være din SEO konsulent er at sikre, at din hjemmeside er det første der dukker op når dine kommende kunder søger efter et bestemt produkt eller en service som din virksomhed tilbyder.

Jeg analyserer altid top 5 på google, inden for lige præcis din branche, og laver en dybdegående analyse af hvordan dine konkurrenter performer, og finder her ud af hvordan vi kan slå dem. 
I alt det indsamlede data finder jeg også de fællesnævnere som gør at lige præcis de hjemmesider ligger i toppen af google inden for din branche.
Jeg bruger denne viden aktivt som et led i din SEO strategi, så i stedet for at gætte på hvad der vil virke, inden for din branche kigger jeg på hvad der allerede virker i dag, det kalder jeg evidensbaseret SEO. 

Resultatet? En SEO kampagne som leverer!  

SEO Ekspert København

Som SEO Ekspert i københavn, har vi allerede sat os 100% ind i hvordan din hjemmeside skal laves både design mæssigt men også rent teknisk. Dette er tillært gennem års erfaring, kurser og vidensbegærlighed overfor ligepræcis SEO optimering og webudvikling.

Hjemmeside vurdering

Jeg starter din SEO kampagne med at lave, en grundig gennemgang af din hjemmeside. Denne gennemgang er nødvendig for at jeg forstår hvordan din side er sat op, og hvilke fejl og udfordringer vi skal have rettet op på som aktuelt holder din side tilbage. Det stabile fundament sikrer at vi ikke bygger et slot på sand.

Søgeords research og analyse

Formentligt den vigtigste del af en SEO kampagne. Søgeordene er den søgefrase som dine potentielle kunder søger efter for at finde din forretning. Jeg laver en grundig søgeords research og analyserer dem, jeg finder også ud af hvilke søgeord dine konkurrenter går efter. 

Konkurrence situationen

Det er vigtigt at vide hvad og hvem vi er oppe imod, ved at have styr på dette kan vi bygge stærkere og mere effektive kampagner. Mofas SEO kampagner er specifikt bygget ud fra tanken om at inkludere alle nødvendige elementer for at vinde SEO kapløbet. 

On-page SEO

Onpage SEO er processen hvor vi justerer og optimerer på en hjemmeside for at øge dens synlighed. Som navnet antyder omhandler dette ændringer der laves på din hjemmeside. Her er det vigtigt at lade en SEO ekspert komme til. Fejler du her er det decideret negativt for dine nuværede placeringer, og kan gøre mere skade end gavn. 

Off-page SEO

Offpage SEO er typisk lig med link building. Et link fra en anden hjemmeside, er dybest set en anbefaling. Korrekt udført link building øger din hjemmesides troværdighed og kan virkeligt gavne dine placeringer i Google. 

Detaljeret analyse

Jeg tror på gennemsigtighed og ærlighed, derfor får du også hver eneste måned en rapport tilsendt direkte i din indbakke. Denne rapport giver dig alle informationer om hvilket arbejde der er udført, i den forgange måned, hvad fokus er på i næste måned, samt dine placeringer på dine forskellige søgeord.

On page SEO

On page SEO er processen hvor man på hjemmesiden justerer og optimerer for at øge dens online synlighed. Jeg implementerer typisk alle On page ændringerne inden for de første 2 måneder fra vi starter din kampagne.  

Eksempel på nogle af de ting jeg optimerer og ændrer og kigger på er: Meta beskrivelser, XML sitemap, Søgeordstæthed, og varianter, Intern linkbuilding, Mobil SEO, Overskrifter, Robots.txt fil, Google analytics og Search console opsætning.

SEO dame med laptop

Off page SEO

Offpage SEO omhandler al den optimering man kan lave OFF page altså optimeringer som ikke laves på din hjemmeside men som hjælper din side til at rangere højere. Et link er at din hjemmeside bliver nævnt på en anden hjemmeside.

Link building hjælper med at øge troværdigheden til din hjemmeside og øger synligheden af din virksomhed. Dog er det vigtigt at udvise stor forsigtighed omkring hvordan du laver din Link building og at du ikke falder for de billige løsninger.  Som med alt andet i SEO, er det altid kvalitet frem for kvantitet. Google er efterhånden så klog, at der skal lægges en fornuftig link building strategi. 

Hvorfor vælge en SEO Konsulent?

SEO er en af de bedste marketing kanaler du kan vælge, det er en langsigtet og effektiv strategi som giver resultater i lang tid. Hvis din hjemmeside dukker op i de organiske resultater på side 1 er det også en markant øgning af tillid til din virksomhed der skabes, til lige præcis din virksomhed. 
Hvis du ønsker at komme til tops på Google, så må du endeligt ikke vente med at kontakte mig. Normalt inde for SEO branchen er der ingen garantier, men jeg tør godt at garantere en positiv effekt på dine søgeordsplaceringer hvis du vælger at bruge mig som SEO konsulent. Det betyder direkte en øget kundetilgang og en større synlighed omkring dine produkter og din virksomhed. 
Man skal arbejde med SEO, hvis man vil findes på Google, og det er næsten umuligt at drive en fornuftig virksomhed i dag, uden at være synlig på Google.

Målrettet Marketing

Vær synlig for de kunder, som allerede søger efter præcis det du tilbyder.

Investering

Øget online synlighed er en investering som betaler sig tilbage mange gange, jeg hjælper dig gerne med at regne ud hvad SEO kan gøre for dig.

Branding

Dit brand er vigtigt, og folk har større troværdighed til brands de kender. Øg kendskabet til dit brand ved at være synlig på Google.

Min historie

Om Mofa

Michal Johansen, SEO Ekspert og indehaver af mofa.dk er en ambitiøs og iværksætterisk person med et stort hjerte for webudvikling.

Han har arbejdet med hjemmesider, kodning og SEO igennem mange år, og siden 2017  på et mere seriøst niveau

Nu driver han mofa.dk som kan hjælpe din virksomhed med øget synlighed, og massere af trafik fra kunder som vil købe præcis det som du tilbyder.

michal johansen hjemmesidedesigner foran comedy zoo

Hvad er en SEO Konsulent?

En seo konsulent, bliver også nogle gange kaldt for en søgemaskineoptimerings konsulent, Google konsulent eller måske en SEO ekspert.
Der er ikke rigtigt bred enighed inde for branchen om hvad vi skal kalde os, og nok endnu mindre blandt dem som søger efter os på nettet. 
Jeg vælger at kalde mig selv for SEO Ekspert. SEO står for Search Engine Optimization. Eller på dansk Søgemaskineoptimering. 

En ekspert i SEO kan få dig frem i de organiske søgeresultater på Google, altså de “rigtige” søgeresultater.

Når du har gode placeringer i de organiske søgeresultater, koster det ikke noget pr. klik eller pr. besøgende. Uanset om du får 200 eller 20.000 besøgende om dagen. 

Når først du ligger godt placeret i de organiske søgeresultater kan du virkeligt vende din forretning, og få sat skub i din position på markedet. 

Forestil dig at dine kunder Googler efter noget af det du tilbyder, eller søger efter din forretning, og der dukker du op, på førstepladsen, over alle dine konkurrenter. 

Jeg har hjulpet andre virksomheder med at overtage markedet fuldstændigt fra deres konkurrenter, og jeg kan gøre præcis det samme for dig. 

Som SEO konsulent, sørger jeg for at lave en grundig gennemgang af dine muligheder, og din konkurrence situation, inden vi starter et samarbejde op. 

Kun sådan ved jeg med sikkerhed at jeg også kan hjælpe dig med at opnå dine SEO mål inden for det aftalte budget. 

Tænk på hvordan du har fundet denne her hjemmeside, du har garanteret søgt efter en “Seo konsulent” en “Seo ekspert” eller lign. og præcis ligesom at du fandt mig, kan dine kunder også finde dig, når først du er placeret på side 1 på google. 

Seo priser kan godt virke dyre, men det er vigtigt at man forstår at kvalitets SEO koster penge, da der ligges meget tid i at køre en kampagne hvis det skal gøre ordentligt. Når først din SEO kampagne har kørt i 4-6 måneder vil du begynde at forstå at din investering var meget lille i forhold til din øgede kundetilgang, henvendelser og i sidste ende øget omsætning.  

Kom i kontakt med en SEO Ekspert!

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

White hat SEO

White hat SEO, er betegnelsen for alt det SEO arbejde man laver som er accepteret af søgemaskinerne. Det er også en måde at lave SEO på som ikke bliver fældet ved næste algoritmeopdatering. Når man laver White hat SEO, så snyder man sig ikke til gode placeringer i søgeresultaterne, man fortjener de gode placeringer, da man simpelthen er det bedste resultat for præcis det som brugerne søgte efter.

Google vil gerne levere det bedste resultat til deres brugere, og derfor kigger Google på mange faktorer, når sider skal have en placering i søgeresultaterne. det er b.la.: hastighed på hjemmesiden, mobil venlighed, overskrifter, indhold, title tag, billedenavne, links både internt og eksternt, anker tekst på disse e.t.c. 

White hat SEO er ikke det der giver de hurtigste resultater, men det er til gengæld meget solide resultater, som er vedvarende i lang tid, og som ikke straffes af Google, da alt er lavet efter bogen. 

Jeg anbefaler altid at størstedelen af din SEO udføres efter retningslinjerne, da det er det man kommer længst med. 

SEO Konsulent København

Grey Hat SEO

Grey hat SEO er lidt mere på kanten end White Hat, her gambler man lidt, i håbet om at opnå nogle hurtige resultater. Grey hat SEO er ikke nødvendigvis decideret ulovligt, eller direkte imod Googles regler, men det er bestemt heller ikke ifølge reglerne. Hvis man vælger Grey hat strategien, bevæger man sig på kanten af reglerne, og det kan skabe nogle hurtige resultater, men man skal også være klar over de risici der følger med at optimere sin hjemmeside udefra dette. Det er lidt et sats, til gengæld relativt effektivt og hurtige resultater i forhold til white hat SEO. 

Black Hat SEO

Som du nok har regnet ud er black hat SEO det modsatte af white hat, her forsøger man bevidst at manipulere med søgeresultaterne og ens placering i disse. 

Black hat SEO kan effektivt give dig gode placeringer i søgeresultaterne, men du kan også være helt sikker på at Google vil fjerne dine sider fra dens resultater igen, så snart den gennemskuer svindel nummeret. Det er ikke et spørgsmål om den gør det, men blot hvornår. 

Gennem tiden har Google opdateret sin algoritme MANGE gange, og der er mange hjemmesider som er gået fra gode top 5 placeringer, som over natten pludseligt ikke eksisterer på Google mere. Dette vil for de fleste betyde, at man mister en ikke ubetydelig omsætning i sin forretning.

Så tænk dig godt om, Black hat SEO strategien, vil jeg ikke anbefale til nogen, da det er voldsomt uholdbart, og følgerne kan blive fatale for din hjemmeside.

Billige links

Der findes et hav af steder på nettet, hvor man kan købe en masse billige links til ens hjemmeside. Det kunne være på Fiverr Upwork osv. Jeg har endnu ikke mødt nogen kunder som har fået gode resultater ud af alle disse billige links. Tværtimod. 

En del af problematikken med disse links er at de er så dårlige/svage at de udtynder værdien af dine naturlige gode links fuldstændigt. 

SEO rådgiver

Som SEO Ekspert kan jeg hjælpe din virksomhed til tops i søgeresultaterne med en strategi som er ansvarlig og som er holdbar. Vi kan også sagtens sætte skub i tingene, så du ikke skal vente årevis på resultaterne. 

Hvis du vil til tops på Google, uden at gamble med din virksomheds fremtid, så kan du finde vores priser ved at trykke på knappen herunder. 

Scroll to Top