SEO Optimering

Kvalitets søgemaskineoptimering

SEO Optimering Starter her

Hjemmeside vurdering

Din SEO Optimering starter med, at vi laver en grundig gennemgang af din hjemmeside. Denne gennemgang er nødvendig for at vi forstår hvordan din side er sat op, og hvilke fejl og udfordringer vi skal have rettet op på som aktuelt holder din side tilbage i søgeresultaterne.
Det stabile fundament sikrer at vi ikke bygger luftkasteller.

Søgeords analyse

Formentligt den vigtigste del af en SEO optimerings kampagne. Søgeordene er den søgefrase som dine potentielle kunder søger efter for at finde din forretning. Mofa laver en grundig søgeords research og analyserer dem, jeg finder også ud af hvilke søgeord dine populære konkurrenter i branchen går efter. 

Konkurrence situationen

Det er vigtigt at vide hvad og hvem vi er oppe imod, ved at have styr på dette kan vi bygge stærkere og mere effektive kampagner. Mofas SEO kampagner er specifikt bygget ud fra tanken om at inkludere alle nødvendige elementer for at vinde SEO kapløbet. 

On-page SEO

Onpage SEO er processen hvor vi justerer og optimerer på en hjemmeside for at øge dens synlighed i søgemaskinernes resultater (SERP). Som On-page SEO antyder, omhandler dette ændringer der laves på din hjemmeside. Her er det vigtigt at lade en SEO ekspert komme til. Fejler din hjemmeside her er det decideret negativt for dine nuværede placeringer, og kan gøre mere skade end gavn. 
Hvis din On-page SEO ikke er på plads skal du bruge unødigt mange ressourcer på din Off-page SEO. 

Off-page SEO

Offpage SEO er typisk lig med link building. Et link fra en anden hjemmeside, er dybest set en anbefaling. Korrekt udført link building øger din hjemmesides troværdighed og kan virkeligt gavne dine placeringer i Google. Vi arbejder med kvalitet frem for kvantitet, og du får således kun relevante kvalitets links når du samarbejder med Mofa. Det er SEO som det bør være. 

Detaljeret analyse

Jeg tror på gennemsigtighed og ærlighed, derfor får du også hver eneste måned en SEO rapport tilsendt direkte i din indbakke. Denne rapport giver dig alle informationer om hvilket arbejde der er udført, i den forgange måned, hvad fokus er på i næste måned, samt dine placeringer på dine forskellige søgeord.

Optimerings Fremgang

I din månedlige rapport, får du blandt andet, en oversigt hvor du kan se hvordan dine søgeord klarer sig i søgeresultaterne. 
Du får et tydeligt overblik over, de fantastiske resultater vi skaber måned efter måned. 

Billedet her er fra en af vores kunder og viser tydeligt: 
Søgeord, Søgninger pr. måned, din hjemmesides nuværende placering, samt din hjemmesides placering ved sidste rapport.

På denne måde får du fuld gennemsigtighed med fremgangen på de aftalte søgeord, og har noget konkret at forholde dig til. 

SEO Optimering - En Sund Investering!

SEO (Søgemaskineoptimering) er en teknik som anvendes til, at sikre at Google optimalt forstår hvad din hjemmeside handler om. Når det udføres korrekt er der uanede muligheder for resultater, og et samarbejde med Mofa skaber derfor en massiv ROI (Return on investment).

For mange, kan SEO være et lidt flyvsk begreb da det er en investering som typisk først har sin fulde effekt efter 6-9 måneder. Dette er dog meget branchebestemt, og det variere meget hvor hurtigt du kan forvente at komme til tops på Google.

Med vores SEO Analyse i hånden, ved vi allerede inden vi starter, hvad tidshorisonten bliver, samt hvilket budget der skal til for at vælte dine konkurrenter af pinden.

Vi indleder altid et samarbejde med en fuld analyse, som både omfatter din nuværende situation men også hvilke søgeord vi skal arbejde med, samt din konkurrencesituation. 

google, search engine, magnifying glass-76522.jpg

Evidensbaseret SEO

Vi vil sørge for at din hjemmeside er det første der dukker op når dine potentielle kunder søger efter et bestemt produkt eller service som din virksomhed tilbyder. 

Vi analyserer altid top 5 på google, inden for lige præcis din branche, og tager et dybdegående kig på hvad de har gjort for at havne der.
I alt det indsamlede data finder vi de fællesnævnere som gør at lige præcis disse hjemmesider ligger i toppen af google inden for din branche.

Denne viden bruges aktivt som et led i din SEO strategi, så i stedet for at gætte på hvad der vil virke, kigger vi på hvad der allerede virker i dag for dine konkurrenter,  det kalder vi evidensbaseret SEO. 

Resultatet? SEO optimering der virker!

On-page SEO

Onpage SEO er processen hvor man på hjemmesiden justerer og optimerer for at øge dens online synlighed. Jeg implementerer typisk alle On-page ændringerne inden for de første 2 måneder fra vi starter din kampagne.  

Eksempel på nogle af de ting jeg optimerer og ændrer og kigger på er: Meta beskrivelser, XML sitemap, Søgeordstæthed, og varianter, Intern linkbuilding, Mobil SEO, Overskrifter, Robots.txt fil, Google analytics og Search console opsætning.

SEO dame med laptop

Off- page SEO

Offpage SEO omhandler al den optimering man kan lave OFF page altså optimeringer som ikke laves på din hjemmeside men som hjælper din side til at rangere højere. Et link er at din hjemmeside bliver nævnt på en anden hjemmeside.

Link building hjælper med at øge troværdigheden til din hjemmeside og øger synligheden af din virksomhed. Dog er det vigtigt at udvise stor forsigtighed omkring hvordan du laver din Link building og at du ikke falder for de billige løsninger.  Som med alt andet i SEO, er det altid kvalitet frem for kvantitet.

Hvorfor SEO?

SEO er en af de bedste marketing kanaler du kan vælge, det er en langsigtet strategi som giver resultater i lang tid. Hvis din hjemmeside dukker op i de organiske resultater på side 1 er det også en markant øgning af tillid til din virksomhed der skabes, til lige præcis din virksomhed. 
Hvis du ønsker at komme til tops på Google, så må du endeligt ikke vente med at kontakte mig. 

Målrettet Marketing

Vær synlig for de kunder, som allerede søger efter præcis det du tilbyder.

Investering

Øget online synlighed er en investering som betaler sig tilbage mange gange, jeg hjælper dig gerne med at regne ud hvad SEO kan gøre for dig.

Branding

Dit brand er vigtigt, og folk har større troværdighed til brands de kender. Øg kendskabet til dit brand ved at være synlig på Google.

SEO Priser& pakker

Herunder kan du se de færdige SEO pakker Mofa tilbyder, vi har i modsætning til mange andre SEO konsulenter og SEO bureauer valgt en meget åben og gennemskuelig tilgang. Vi binder dig ikke til lange uopsigelige abonnementer, vi er så sikre på det vi laver at hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du til enhver tid ophøre vores samarbejde. Vi anbefaler ikke at starte op med en SEO kampagne hvis den ikke får lov at køre i min. 6 måneder, men valget er naturligvis dit. 

Boost

God solid SEO kampagne

kr 4995
Per måned
 • Komplet analyse
 • Indeholder:
  SEO Analyse af din hjemmeside 
  Søgeordsanalyse
  Konkurrenceanalyse

 • On page SEO
 • Indeholder løbende optimering af:
  - Intern Linkstruktur
  - Overskrifter
  - Page titles
  - Meta description
  - Alt tags på dine billeder

  2 Velskrevne artikler til din hjemmesides blog hver eneste måned.

 • Off page SEO
 • Backlinks fra 5 relevante højt rangerede,
  hjemmesider hver eneste måned.

 • Månedlig Rapport
 • Med en gennemskuelig rapport i hånden,
  kan du løbende følge din fremgang,
  i de organiske søgeresultater!

Denne pakke er til dig der gerne vil blive synlig på side 1 i Googles organiske søgeresultater. på få søgeord.

Pro

Til dig der ønsker topplaceringer

kr 7495
Per måned
 • Komplet analyse
 • Indeholder:
  SEO Analyse af din hjemmeside 
  Søgeordsanalyse
  Konkurrenceanalyse

 • On page SEO
 • Indeholder løbende optimering af:
  - Intern Linkstruktur
  - Overskrifter
  - Page titles
  - Meta description
  - Alt tags på dine billeder

  4 Velskrevne artikler til din hjemmesides blog hver eneste måned.

 • Off page SEO
 • Backlinks fra 10 relevante højt rangerede,
  hjemmesider hver eneste måned.

 • Månedlig rapport
 • Med en gennemskuelig rapport i hånden,
  kan du løbende følge din fremgang,
  i de organiske søgeresultater!

Denne pakke er til dig der ønsker høj synlighed på Google, med top 5 placeringer på flere relevante søgeord.
Populær

Diktatoren

Overtag markedet fra dine konkurrenter

kr 8995
Per måned
 • Komplet analyse
 • Indeholder:
  SEO Analyse af din hjemmeside 
  Søgeordsanalyse
  Konkurrenceanalyse

 • On page SEO
 • Indeholder løbende optimering af:
  - Intern Linkstruktur
  - Overskrifter
  - Page titles
  - Meta description
  - Alt tags på dine billeder

  6 Velskrevne artikler til din hjemmesides blog hver eneste måned.

 • Off page SEO
 • Backlinks fra 15 relevante højt rangerede,
  hjemmesider hver eneste måned.

 • Månedlig rapport
 • Med en gennemskuelig rapport i hånden,
  kan du løbende følge din fremgang,
  i de organiske søgeresultater!

Denne pakke er til dig der vil dominere markedet inden for din branche eller område. Her kan vi fokusere på endnu flere søgeord.

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Skal din virksomhed også have succes online?

Lad os komme i gang!