SEO Optimering

Gratis SEO analyse af din hjemmeside?

SEO Optimering er en teknik som anvendes til, at sikre at Google optimalt forstår hvad din hjemmeside handler om.

Når du vælger MOFA som dit SEO bureau fokuserer vi på en massiv ROI (Return on investment). 

Med korrekt udført SEO Optimering kan din virksomhed blive utroligt synlig i søgeresultaterne. Dette har en stor værdi, da dine kunder pludseligt kan finde dig når de søger efter din virksomhed, eller det du tilbyder.

Ingen kan garantere dig at ligge på 1.pladsen, men vi opnår næsten altid en del top 5. placeringer for vores kunder inden for 4-6 måneders SEO Optimering.

Vi kan altid inden vi går i gang med et samarbejde give dig et estimat på hvornår du bliver synlig for dine kunder. 

Dette er dog meget branchebestemt, og det variere meget hvor hurtigt du kan forvente at komme til tops på Google.

SEO Analyse

Med vores SEO Analyse i hånden, ved vi allerede inden vi starter, hvad tidshorisonten bliver, samt hvilket budget der skal til for at vælte dine konkurrenter af pinden.

Vi indleder altid et samarbejde med en fuld analyse, som både omfatter din nuværende situation men også hvilke søgeord vi skal arbejde med, samt din konkurrencesituation.  

Vi vil sørge for at din hjemmeside er det første der dukker op når dine potentielle kunder søger efter et bestemt produkt eller service som din virksomhed tilbyder. 

Vi analyserer altid top 5 på google, inden for lige præcis din branche, og tager et dybdegående kig på hvad de har gjort for at havne der.
I alt det indsamlede data finder vi de fællesnævnere som gør at lige præcis disse hjemmesider ligger i toppen af google inden for din branche.

Denne viden bruges aktivt som et led i din SEO strategi, så i stedet for at gætte på hvad der vil virke, kigger vi på hvad der allerede virker i dag for dine konkurrenter,  det kalder vi evidensbaseret SEO. 

Resultatet? SEO optimering der virker! 

SEO bureau i København

Mofa er altid åbne for en uforpligtende samtale hvor vi kan afdække hvorvidt vi kunne være et match, alternativt sender vi dig selvfølgeligt i retningen af et andet bureau eller en freelance kollega som kan anbefales til jeres opgave.

SEO Rapport

I din månedlige SEO rapport, får du blandt andet, en oversigt hvor du kan se hvordan dine søgeord klarer sig i søgeresultaterne. 
Du får et tydeligt overblik over, de fantastiske resultater vi skaber måned efter måned for din virksomhed. 

Billedet her er fra en af vores kunder og viser tydeligt: 
Søgeord, Søgninger pr. måned, din hjemmesides nuværende placering, samt din hjemmesides placering ved sidste rapport.

På denne måde får du fuld gennemsigtighed med fremgangen på de aftalte søgeord, og har noget konkret at forholde dig til hver eneste måned. 

On-page SEO

Onpage SEO er processen hvor man på hjemmesiden justerer og optimerer for at øge dens online synlighed. Jeg implementerer typisk alle On-page ændringerne inden for de første 2 måneder fra vi starter din kampagne.  

Eksempel på nogle af de ting jeg optimerer og ændrer og kigger på er: Meta beskrivelser, XML sitemap, Søgeordstæthed, og varianter, Intern linkbuilding, Mobil SEO, Overskrifter, Robots.txt fil, Google analytics og Search console opsætning.

SEO dame med laptop

Off- page SEO

Offpage SEO omhandler al den optimering man kan lave OFF page altså optimeringer som ikke laves på din hjemmeside men som hjælper din side til at rangere højere. Et link er at din hjemmeside bliver nævnt på en anden hjemmeside.

Link building hjælper med at øge troværdigheden til din hjemmeside og øger synligheden af din virksomhed. Dog er det vigtigt at udvise stor forsigtighed omkring hvordan du laver din Link building og at du ikke falder for de billige løsninger.  Som med alt andet i SEO, er det altid kvalitet frem for kvantitet.

Hvorfor SEO optimering?

SEO optimering er en af de bedste marketing kanaler du kan vælge, det er en langsigtet strategi som giver resultater i lang tid. Hvis din hjemmeside dukker op i de organiske resultater på side 1 er det også en markant øgning af tillid til din virksomhed der skabes, til lige præcis din virksomhed. 
Hvis du ønsker at komme til tops på Google, så må du endeligt ikke vente med at kontakte mig. 

Målrettet Marketing

Vær synlig for de kunder, som allerede søger efter præcis det du tilbyder.

Investering

Øget online synlighed er en investering som betaler sig tilbage mange gange, jeg hjælper dig gerne med at regne ud hvad SEO kan gøre for dig.

Branding

Dit brand er vigtigt, og folk har større troværdighed til brands de kender. Øg kendskabet til dit brand ved at være synlig på Google.

SEO optimering pris

Herunder kan du se de færdige SEO pakker Mofa tilbyder, vi har i modsætning til mange andre SEO konsulenter og SEO bureauer valgt en meget åben og gennemskuelig tilgang. Vi binder dig ikke til lange uopsigelige abonnementer, vi er så sikre på det vi laver at hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du til enhver tid ophøre vores samarbejde. Vi anbefaler ikke at starte op med en SEO kampagne hvis den ikke får lov at køre i min. 6 måneder, men valget er naturligvis dit. 

Boost

God solid SEO kampagne

kr 4995
Per måned
 • Komplet analyse
 • Indeholder:
  SEO Analyse af din hjemmeside 
  Søgeordsanalyse
  Konkurrenceanalyse

 • On page SEO
 • Indeholder løbende optimering af:
  - Intern Linkstruktur
  - Overskrifter
  - Page titles
  - Meta description
  - Alt tags på dine billeder

  2 Velskrevne artikler til din hjemmesides blog hver eneste måned.

 • Off page SEO
 • Backlinks fra 5 relevante højt rangerede,
  hjemmesider hver eneste måned.

 • Månedlig Rapport
 • Med en gennemskuelig rapport i hånden,
  kan du løbende følge din fremgang,
  i de organiske søgeresultater!

Denne pakke er til dig der gerne vil blive synlig på side 1 i Googles organiske søgeresultater. på få søgeord.

Pro

Til dig der ønsker topplaceringer

kr 7495
Per måned
 • Komplet analyse
 • Indeholder:
  SEO Analyse af din hjemmeside 
  Søgeordsanalyse
  Konkurrenceanalyse

 • On page SEO
 • Indeholder løbende optimering af:
  - Intern Linkstruktur
  - Overskrifter
  - Page titles
  - Meta description
  - Alt tags på dine billeder

  4 Velskrevne artikler til din hjemmesides blog hver eneste måned.

 • Off page SEO
 • Backlinks fra 10 relevante højt rangerede,
  hjemmesider hver eneste måned.

 • Månedlig rapport
 • Med en gennemskuelig rapport i hånden,
  kan du løbende følge din fremgang,
  i de organiske søgeresultater!

Denne pakke er til dig der ønsker høj synlighed på Google, med top 5 placeringer på flere relevante søgeord.
Populær

Diktatoren

Overtag markedet fra dine konkurrenter

kr 9995
Per måned
 • Komplet analyse
 • Indeholder:
  SEO Analyse af din hjemmeside 
  Søgeordsanalyse
  Konkurrenceanalyse

 • On page SEO
 • Indeholder løbende optimering af:
  - Intern Linkstruktur
  - Overskrifter
  - Page titles
  - Meta description
  - Alt tags på dine billeder

  6 Velskrevne artikler til din hjemmesides blog hver eneste måned.

 • Off page SEO
 • Backlinks fra 15 relevante højt rangerede,
  hjemmesider hver eneste måned.

 • Månedlig rapport
 • Med en gennemskuelig rapport i hånden,
  kan du løbende følge din fremgang,
  i de organiske søgeresultater!

Denne pakke er til dig der vil dominere markedet inden for din branche eller område. Her kan vi fokusere på endnu flere søgeord.

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

SEO står for Search Engine Optimization, på dansk kalder vi det søgemaskineoptimering. Man kan også opleve folk som kalder det SEO optimering, eller Google optimering. 

Søgemaskinerne er intelligente, nogle mere end andre, men søgemaskinerne ser ikke hjemmesider som vi ser dem, de kan kun tolke på overskrifter, tekst, indhold, links, billede navne etc. Når du arbejder med søgemaskineoptimering hjælper du Google og de andre søgemaskiner til at forstå din hjemmeside, og optimerer udefra dette. 

Der er desværre altid nogen som vil forsøge at snyde og manipulere, dette ser man vidst i alle brancher. Korrekt udført SEO er bestemt ikke snyd, det handler blot om at tilbyde Googles brugere det bedste resultat, og gøre din side mere attraktiv end konkurrenternes. 

Det kan du sagtens, men det kræver selvfølgeligt at du har styr på hvad du laver. Man kan også bygge sin egen båd, eller mikroovn, men som med alt andet. Hvis det skal blive godt, er det vigtigt at man har styr på hvad man laver, da forkert udført SEO hurtigt kan ødelægge dine nuværende placeringer. 

Der er mange måder at SEO optimere sin hjemmeside på, men noget af det der virkeligt batter er: 

 • Indholdet
 • Overskrifter (h1,h2,h3,h4 osv.)
 • Title tags
 • Alt tekst
 • Mobil optimeret
 • Hastigheds optimeret
 • Intern link building
 • Backlinks (Fra andre hjemmesider) 
 • Social media promovering
 • Kvalitet frem for kvantitet
 • Video i dit indhold
 • Formindsk din bounce rate

White hat SEO betyder at man SEO optimerer efter gældende retningslinjer fra Google. Her er altså INTET snyd, det er helt efter bogen. 

Grey hat SEO er det de fleste nok arbejder med, her bruger man primært teknikker som er anbefalet og godkendt af søgemaskinerne, men man bevæger sig også lige på grænsen af hvad der er acceptabelt, nogen holder sig inde for det tilladte mens andre går lidt over. Grey hat giver hurtigere resultater end white hat, men der er også en risiko for at blive fældet af Google, hvis det ikke udføres 100% korrekt. 

Black hat SEO er ikke på grænsen, det er langt over. Teknikkerne man bruger i black hat kan gå fra at være uetiske til decideret ulovlige. Her forsøger man bevidst at manipulere med sine placeringer, og er meget langt væk fra en almindelig SEO optimering. 

Black hat SEO har som regel en voldsom effekt, på dine placeringer i søgeresultaterne, men så snart Google opdager din hjemmesides manipulation, bliver den bandlyst, og det bliver meget svært at opnå fornuftige placeringer igen. 

De billige SEO løsninger er som regel et sted imellem grey hat eller Black hat kategorien.

Search Engine Optimization (SEO) udføres for at opnå eller forbedre sine placeringer i Search Engine Results Page (SERP). Du kan enten selv stå for at lave SEO på din hjemmeside, eller hyre en SEO konsulent til opgaven. 

SEO behøver ikke at tage lang tid, men det er heller ikke noget som slår igennem over natten. hvis alt optimeres korrekt, og der køres en fornuftig kampagne kan man forvente en god effekt mellem 4-8 måneder efter opstart. 

En SEO Konsulent er opdateret på hvad der rører sig inde for branchen, og ved præcis hvordan din hjemmeside skal optimeres. En SEO må ikke forveksles med en CEO i et firma som står for Chief Executive Officer og er svarende til en direktør på dansk. 

Det rigtige spørgsmål er nok nærmere, har du råd til ikke at bruge SEO?

Forestil dig hvis du lå i top 5, hver eneste gang nogen søgte efter dit produkt, din virksomhed eller dine ydelser.

Google bruges konstant af alle, og det er alt afgørerende for din omsætning og din virksomhed at dine kunder kan finde dig. 

Vores boost pakke starter fra 4995,- om måneden, og er en god solid SEO kampagne, som leverer fantastiske resultater. 

Scroll to Top

Skal din virksomhed også have succes online?

Lad os komme i gang!