SEO KONSULENT

Søgemaskineoptimering er mit speciale

seo konsulent

Effektiv SEO - En Sund Investering!

SEO (Søgemaskineoptimering) er en teknik som anvendes til at sikre at Google optimalt forstår hvad din hjemmeside handler om, når det laves rigtigt er det den bedste investering. For mange, kan SEO være et lidt flyvsk begreb da det er en investering som typisk først giver gode resultater efter 6-9 måneder. Dette er dog meget branchebestemt, og det variere meget hvor hurtigt du kan forvente at komme til tops på Google. Derfor laver jeg også altid en SEO Analyse inden jeg går i gang. Så jeg kan give dig en fornemmelse af tidshorisonten samt hvilke resultater vi kan opnå med det budget du har til rådighed. Jeg starter altid med en SEO Annalyse, som både omfatter din nuværende situation men også hvilke søgeord vi skal arbejde med, samt din konkurrencesituation. 

google, search engine, magnifying glass-76522.jpg

Hjemmeside vurdering

Jeg starter din SEO kampagne med at lave, en grundig gennemgang af din hjemmeside. Denne gennemgang er nødvendig for at jeg forstår hvordan din side er sat op, og hvilke fejl og udfordringer vi skal have rettet op på som aktuelt holder din side tilbage. Det stabile fundament sikrer at vi ikke bygger et slot på sand.

Søgeords research og analyse

Formentligt den vigtigste del af en SEO kampagne. Søgeordene er den søgefrase som dine potentielle kunder søger efter for at finde din forretning. Jeg laver en grundig søgeords research og analyserer dem, jeg finder også ud af hvilke søgeord dine konkurrenter går efter. 

Konkurrence situationen

Det er vigtigt at vide hvad og hvem vi er oppe imod, ved at have styr på dette kan vi bygge stærkere og mere effektive kampagner. Mofas SEO kampagner er specifikt bygget ud fra tanken om at inkludere alle nødvendige elementer for at vinde SEO kapløbet. 

On-page SEO

Onpage SEO er processen hvor vi justerer og optimerer på en hjemmeside for at øge dens synlighed. Som navnet antyder omhandler dette ændringer der laves på din hjemmeside. Her er det vigtigt at lade en SEO ekspert komme til. Fejler du her er det decideret negativt for dine nuværede placeringer, og kan gøre mere skade end gavn. 

Off-page SEO

Offpage SEO er typisk lig med link building. Et link fra en anden hjemmeside, er dybest set en anbefaling. Korrekt udført link building øger din hjemmesides troværdighed og kan virkeligt gavne dine placeringer i Google. 

Detaljeret analyse

Jeg tror på gennemsigtighed og ærlighed, derfor får du også hver eneste måned en rapport tilsendt direkte i din indbakke. Denne rapport giver dig alle informationer om hvilket arbejde der er udført, i den forgange måned, hvad fokus er på i næste måned, samt dine placeringer på dine forskellige søgeord.

Vidensbaseret SEO

Mit formål med vores samarbejde er at sikre, at din hjemmeside er det første der dukker op når de søger efter et bestemt produkt eller service som din virksomhed tilbyder. 

Jeg analyserer altid top 5 på google, inden for lige præcis din branche, og tager et dybdegående kig på hvad de har gjort for at havne der.
I alt det indsamlede data finder jeg de fællesnævnere som gør at lige præcis de hjemmesider ligger i toppen af google inden for din branche.
Jeg bruger også denne viden aktivt som et led i din SEO strategi, så i stedet for at gætte på hvad der vil virke, kigger vi på hvad der allerede virker i dag, det kalder jeg vidensbaseret SEO. 

Resultatet? En kampagne som leverer!

On-page SEO

Onpage SEO er processen hvor man på hjemmesiden justerer og optimerer for at øge dens online synlighed. Jeg implementerer typisk alle On-page ændringerne inden for de første 2 måneder fra vi starter din kampagne.  

Eksempel på nogle af de ting jeg optimerer og ændrer og kigger på er: Meta beskrivelser, XML sitemap, Søgeordstæthed, og varianter, Intern linkbuilding, Mobil SEO, Overskrifter, Robots.txt fil, Google analytics og Search console opsætning.

woman, laptop, business-5579998.jpg

Off- page SEO

Offpage SEO omhandler al den optimering man kan lave OFF page altså optimeringer som ikke laves på din hjemmeside men som hjælper din side til at rangere højere. Et link er at din hjemmeside bliver nævnt på en anden hjemmeside.

Link building hjælper med at øge troværdigheden til din hjemmeside og øger synligheden af din virksomhed. Dog er det vigtigt at udvise stor forsigtighed omkring hvordan du laver din Link building og at du ikke falder for de billige løsninger.  Som med alt andet i SEO, er det altid kvalitet frem for kvantitet.

Hvorfor SEO?

SEO er en af de bedste marketing kanaler du kan vælge, det er en langsigtet strategi som giver resultater i lang tid. Hvis din hjemmeside dukker op i de organiske resultater på side 1 er det også en markant øgning af tillid til din virksomhed der skabes, til lige præcis din virksomhed. 
Hvis du ønsker at komme til tops på Google, så må du endeligt ikke vente med at kontakte mig. 

Målrettet Marketing

Vær synlig for de kunder, som allerede søger efter præcis det du tilbyder.

Investering

Øget online synlighed er en investering som betaler sig tilbage mange gange, jeg hjælper dig gerne med at regne ud hvad SEO kan gøre for dig.

Branding

Dit brand er vigtigt, og folk har større troværdighed til brands de kender. Øg kendskabet til dit brand ved at være synlig på Google.

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.