Vores produkter

Mangler du en ny Hjemmeside?

Mangler du synlighed på nettet? Lad os udvikle den app eller hjemmeside som du drømmer om, det kan godt være svært at gennemskue hvad man har brug for, men vi kan hjælpe dig videre fra dine tanker og ideer til et færdigt produkt.

Hjemmesidepriser:
Vores priser på hjemmesider starter fra kun 4500,-

Webshop

Går du med tanker om at starte din egen butik på nettet? Vi kan tage dig i hånden og hjælpe dig fra ide til køreklar løsning, hvor meget og hvor lidt du selv vil lave er op til dig. Nogen ønsker selv at stå for noget af arbejdet med f.eks at oprette produkter, mens andre lader os stå for det hele.

Konverteringsoptimering / SEO

Mangler du salg på din hjemmeside, hvad vil du gerne have dine besøgende til at gøre? 

Har du nok gratis besøgende fra google?
Lad os tage en snak om hvordan vi sammen kan optimere din forretning.

F.A.Q.

Her er nogle af de spørgsmål vi oftest får, du kan muligvis også finde svaret på dit spørgsmål her:

Da vi laver et unikt produkt til dig kan det variere meget fra kunde til kunde, det kommer helt an på dine ønsker og behov.
Når du får et tilbud fra os, kan du dog være sikker på at det aftale arbejde udføres til den aftalte pris. Vi lever af tilbagevendende tilfredse kunder.

Vi arbejder som udgangspunkt med nogle populære webshop systemer, som nemt kan læres af de fleste. Vi hjælper dig selvfølgeligt godt i gang med systemet med introduktion evt. over skype så du kan få en virtuel rundtur og guide i at bruge og administrere din nye butik. 

Vi bestræber os på at din nye hjemmeside står klar hurtigst muligt, og normalt inden for 2 uger. 

Så længe domænet er ledigt er der frit valg, vi tjener ikke penge på at købe et domænenavn til dig, men vi vil gerne hjælpe dig med dette også. 

Vi har grafiske designere siddende klar, uanset om du skal have et logo, eller andre spændende grafiske projekter sidder de klar til at hjælpe. Du behøver ikke at købe andre produkter for at købe grafiske produkter. 

 Det korte svar er ja, betalingsbetingelser fremgår af det tilbud du har fået fremsendt. Tag fat i din konsulent hvis du har spørgsmål til tilbuddet eller til betalingen.