Webdesigner København

Webdesigner i København

Leder du efter en lokal webdesigner i København, så behøver du ikke lede længere.
Det kan være en kæmpe fordel for dig at vælge en lokal webdesigner i København, da det unægteligt gør det noget nemmere at mødes og drøfte dit projekt, resultater samt ønsker til ændringer af din hjemmeside.

Så hvis du holder til i København eller området omkring, og foretrækker at mødes, så er MOFA heldigvis lige i nærheden. Det giver dig en nærværende og lokal webdesigner.

Uanset om du søger et webbureau, eller den bedste webdesigner i københavn, så kan du indstille efterlysningen, du har fundet din fremtidige samarbejdspartner. 

Herunder kan du se nogle af de ting jeg som webdesigner i københavn  kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Design af hjemmeside

Design af hjemmeside er naturligvis en af mine spidskompetencer. Når du lader mig skabe din online tilstedeværelse, får du en hjemmeside som er up to date, og som SÆLGER!

Personligt webbureau

Hos mig får du en personlig oplevelse, med en service som er helt i top. Jeg gør hvad jeg kan for at du du er informeret og altid kan træffe dine beslutninger på et ordentligt grundlag

En god pris

Hos mig er der ingen smarte sælgere, eller provisionsløn. Mit drive er at designe en hjemmeside som kan få din forretning til at vækste. Prismæssigt ligger jeg under de store webbureauer.

SEO

Vil du på blot på side 1 på google, vil du være i top 3? Uanset hvad dine ambitioner er for din hjemmeside kan jeg hjælpe dig. Når du vælger mig som SEO konsulent, får du din investering mange gange igen.

Cro

Hvor mange af dine besøgende bliver til kunder? Kan vi optimere så du får lidt mere ud af de besøgende du allerede har. Flere salg uden flere udgifter - det er noget der kan ses på bundlinjen.

Analytics

Det er svært at optimere sin hjemmeside i blinde, derfor er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner som er ekspert i Google analytics. Jeg er certificeret i Google analytics.

Hvad siger mine tidligere kunder?

Louise Bjerregaard
Louise Bjerregaard
louiseb.dk
Læs mere
Tusind tak til Mofa, som har lavet min hjemmeside. Den er så flot og fuldstændig som jeg ønskede mig😍 Han forstod præcis hvad det var jeg ønskede. Kan varmt anbefale Michal - virkelig dygtig til hans arbejde.
Mike Rasmussen
Mike Rasmussen
mr-felix.dk
Læs mere
på vegne af Sascha familien anno 2015, og mr Felix, anbefaler vi at alle skal få lavet et tilbud hos mofa.dk for det er god kundeservice, professionel udførelse samt kunde forståelse. vi kan varmt anbefale mofa.dk til alle
Tidligere
Næste

Webdesigner København

Som din lokale webdesigner i København, er jeg tilgængelig og kan komme ud og møde dig og din virksomhed. 

Webdesigner københavn ofte stillede spørgsmål:

En webdesigner fakturerer typisk mellem 500-1200.- pr. time.
Dette er naturligvis afhængigt af kompetencer og forskelligt fra uerfaren til en Senior. Det kan være en god ide at få en fast pris på dit projekt, så er budget og tidsramme kendt fra starten. 

Vi kommer gerne forbi din virksomhed til en kop kaffe, og en snak om dine muligheder, og giver et uforpligtende tilbud på dit ønskede projekt! Vi kan også tale sammen på skype, mail, telefon, eller hvad du foretrækker! 

Typisk mellem 5-15 dage, afhængigt af projektets størrelse, og hvor meget ventetid vi har på f.eks løbende design godkendelser fra dig undervejs. 

En webdesigner er en person som arbejder med at designe f.eks hjemmesider, webshops, apps, og andre internetbaserede tjenester. Nogen kan desuden udvikle og kode, eller har specialiseret sig i f.eks grafisk design eller SEO.

På helt almindeligt dansk, en webdesigner er normalt en som kan lave og designe en hjemmeside.

Mofa har hjemmesidepriser fra 4995,- om det er dyrt eller billigt, kræver nok at man har en forståelse for den tid der ligges i at udvikle og designe hjemmesiden ordentligt. 

En hjemmeside kan præsentere din virksomhed, dine produkter, og vise referencer. Du kan vise folk hvor din fysiske butik er, eller lade dem bestille tid eller produkter hos dig med det samme.

Virksomheder som ikke har en hjemmeside er langt bag ud, og går virkeligt glip af et kæmpe omsætnings potentiale! 

Så snart du får adgang til din nye hjemmeside, sender vi dig en instruktions video som tager dig igennem administrationspanelet og alle de basale funktioner. 

Herfra kan du let:

  • Tilføje billeder
  • Ændre Logo
  • Ændre tekster
  • Opdatere indhold
  • Uploade nyt indhold osv. 

copenhagen, denmark, architecture-4052654.jpg

Webdesigner i København

Du leder efter en webdesigner København, det hænger ofte sammen med at man ønsker rent geografisk ikke at være for langt væk fra ens samarbejdspartner.

Dette kan give nogle fordele, da det er super nemt at mødes med din nye webdesigner. Og lad os bare være ærlige, nogle ting er bare nemmere at vise eller gennemgå “face 2 face”. 

En webdesigner en en person som kan designe til web, normalt dækker betegnelsen over at man designer hjemmesider og måske webshops. men f.eks web apps, er under samme titel. Traditionelt er en webdesigner meget grafisk orienteret og ikke nødvendigvis synderligt skarp i alt koden “omme bag ved”.

Når du vælger Mofa som din webdesigner, får du en mobilvenlig hjemmeside, som er gennemført, og intet er overladt til tilfældighederne. Hvis du ønsker hjælp til at blive fundet i søgeresultaterne, kan du også kontakte en SEO ekspert.

Jeg er google certificeret i online markedsføring, derudover autodidakt SEO ekspert, så jeg kan bogstaveligt talt hjælpe din hjemmeside hele vejen fra bunden til toppen. 

Når du vælger mig får du, én kontaktperson. Jeg har en bred forståelse for konverteringsoptimering, søgemaskineoptimering &  hjemmesidedesign hvilket sikrer dig en rigtig sund hjemmeside som jeg kan få til at stryge til tops i søgeresultaterne på de søgninger som er relevante for dig. 
Mens “webdesigner københavn” formentligt er det du har søgt efter for at komme til denne side, kan jeg også få DIG til tops på søgefraser som passer ind i DIT fag.

Lad os tage en helt uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. 

Webdesigner Kbh

Om du kalder mig for Webdesigner eller Hjemmeside designer er i virkeligheden ikke så vigtigt for mig. Jeg kalder mig selv for webdesigner. Jeg arbejder freelance som webdesigner, hvilket vil sige at du har fordelen af at ikke skulle have mig ansat, alligevel får du en tæt allieret, som kan stå for dit webdesign, og meget mere til hvis du ønsker det. 

Hvis du søger efter webbureau københavn eller har søgt efter en webdesigner i København, er du kommet til det helt rette sted. Du får et personligt samarbejde og jeg arbejder med det klare fokus at jeg skal være en rigtig god investering for din forretning. 

hjemmesidedesign er mit speciale - Michal Johansen Profil
københavns kanal

Bedste Webdesigner

Den bedste webdesigner, er en titel som varierer lidt, afhængig af hvem du spørger. Forskellige webdesignere har forskellige pros & cons, nogen virksomheder har måske brug for en alt i én løsning, mens andre måske blot har brug for hjælp til noget webdesign. At skulle vælge den bedste webdesigner kommer derfor meget an på opgaven og dig som kunde. Hvilke forventninger har du? For nogle vil det rigtige valg være et stort webbureau med mange ansatte, for andre vil det rigtige valg være en ung studerende som kan lave en basis hjemmeside, til en skarp pris, men som måske ikke er helt til UG. 

Jeg er freelance webdesigner, altid åben for en uforpligtende samtale hvor vi kan afdække hvorvidt vi kunne være et match, og så selvfølgeligt drikke god kaffe imens. Hvis vi ikke matcher sender jeg dig gerne i retningen af en anden Freelancer eller et større webbureau som jeg kan anbefale. 

P.s Vi kan sagtens være et godt match, uagtet om du drikker kaffe eller ej! 

Kontakt Webdesigner København

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Scroll to Top