Webshop

En webshop er din mulighed for at få din butik på nettet. En webshop kan fint stå alene, men kan også med fordel supplere din fysiske forretning. 

I modsætning til en fysisk butik, er man ikke afhængig af salg i nærområdet, strøg kunder eller en dyr beliggenhed.
Du har potentielt hele verden som dine kunder, så længe din varer kan sendes enten online eller med posten.  

Ved at vælge os til at stå for din webshop løsning, er du sikker på at få en professionel løsning med et gennemført design.

Som udgangspunkt sætter vi din nye webshop på systemet WordPress, med WooCommerce som webshopsystem. Det er et gennemprøvet system, som bruges af virkeligt mange webshops verden over.

Du får en køreklar shop lavet specielt efter dine ønsker, i modsætning til mange andre “billige” bureauer, har vi ikke noget dyrt månedligt abonnement, eller flere års uopsigelige kontrakter. Vi kan sagtens hjælpe dig med hosting af din webshop, men du kan også frit benytte en hosting leverandør som du selv ønsker.

Prisen for at have en alm. webshop pr. år er typisk cirka:
Domænenavn 50,-
Hosting 600,-
+ Løbende vedligehold og annoncering.

Hvad koster det at lave en Webshop?

Hos Mofa koster en standard webshop kun 12.995,- 
Ligesom så meget andet er prisen styret af hvor mange timers arbejde der skal ligges i din webshop, og derfor vil det altid være værd at tage en snak om dine behov og ønsker inden arbejdet begyndes, så vi kan lave præcis det som du har brug for. 

Lad os tage en uforpligtende snak, om din nye webshop.  

webshop

0 ,-
Sælg dine produkter online

Michal Johansen - webudvikler og ejer