Køb wordpress hjemmeside

Det er helt afgørende for din virksomhed, at du har en flot og præsentabel hjemmeside. Med en mobilvenlig opdateret ny hjemmeside i wordpress, kan du for alvor give dine konkurrenter baghjul.  

En wordpress hjemmeside kan være mange ting, man regner med at cirka 1/3 del af alle hjemmesider i verden er bygget over WordPress platformen, hvilket er en kæmpe fordel da systemet er kommet for at blive. Vi designer din WordPress hjemmeside efter dine ønsker men også med tanke på din branche, formålet med din hjemmeside og ikke mindst dine besøgende. En af de helt store fordele ved at lave en wordpress hjemmeside, er at den er fleksibel, dynamisk og kan laves til en fornuftig pris. 

WordPress hjemmeside

Der er intet hemmeligt i MOFA´s priser, men det kan være svært at få alle til at passe ind i en decideret pakke. Det er også årsagen til at vi hellere end gerne give dig et tilbud som er lavet ud fra dine behov og ønsker for din hjemmeside.

For at vi ikke spilder hinandens tid kan vi dog oplyse at vores priser starter fra 4995,- for en præsentations hjemmeside.

Online synlighed, med op til 4 undersider udover “Kontakt”. De fleste hjemmesider vi laver i wordpress koster lidt mere da der ofte er et ønske om f.eks chat med kunder, FAQ, Billedgalleri, Diasshow, Grundlæggende SEO, Hastighedsoptimering analyse af konkurrencesituation etc.   

Der sker hele tiden noget inden for udvikling af hjemmesider, Google opdaterer løbende med nye algoritmer, og dine besøgende bliver mere og mere forvente. Det er vigtigt at man følger med tiden og husker at være tilgængelig der hvor dine kunder leder efter dig. Når du skal finde ud af om du trænger til en ny hjemmeside i WordPress , kan det være en god ide at starte med at kigge på om din nuværende side fungerer godt og uden problemer fra en mobiltelefon.

Ny hjemmeside wordpress

Jeg har skrevet en artikel om vigtigheden af dette. Den finder du lige her. Guide til mobilvenlig hjemmeside design
Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen, så er det slet ikke for sent at komme i gang. Udover at designe en hjemmeside til dig som kan sælge dine produkter, kan jeg også hjælpe dig både med søgemaskineoptimering (SEO) og konverteringsoptimering (CRO). SEO kan få dig til tops på Google i de “rigtige” søgeresultater.  CRO sørger for at få skabt så mange salg som muligt til de besøgende du har.  

Professionel hjemmeside wordpress

Køb af en professionel wordpress hjemmeside kan være en jungle at finde rundt i, der er mange begreber og udtryk som virker som floskler og billige salgstricks.

Jeg skal nok forklare dig de begreber som du ikke forstår, og udover det forsøger jeg at begrænse alle de nørdede termer som alligevel er sort snak for de fleste. Her er ingen uopsigelige kontrakter med lange bindinger. Hvis du er i tvivl om hvad en hjemmeside kan gøre for din virksomhed, kan vi tage en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter hvilke muligheder en WordPress hjemmeside kan give dig og din virksomhed.   

WordPress hjemmeside hjælp

Det er helt afgørende for din virksomhed, at du har en flot og præsentabel hjemmeside. Med en mobilvenlig opdateret ny hjemmeside i wordpress, kan du for alvor give dine konkurrenter baghjul.  

Vi tilbyder

Wordpress webbureau

Udvikling og design af professionelle hjemmesider i wordpress. Vi sørger for at du får en online tilstedeværelse, som dine konkurrenter kommer til at misunde.

Wordpress hjælp

Hos Mofa får du en personlig oplevelse, med en service som er helt i top. Du er informeret og træffer altid dine beslutninger på et solidt grundlag i vores samarbejde.

Skarpe priser

Hos Mofa er der ingen smarte sælgere, eller provisionsløn. Vores drive er at designe en wordpress hjemmeside som kan få din forretning til at vokse. Du kan se vores wordpress hjemmesidepriser lige her:

Wordpress SEO Optimering

Skal du til tops i søgeresultaterne? Med SEO kan du sørge for at dine kunder finder dig på Google. SEO er den bedste online markedsføring. Lad kunderne komme til dig, og fokuser på din forretning.

Wordpress konsulent

Hvor mange af dine besøgende bliver til kunder? Kan vi optimere så du får lidt mere ud af de besøgende du allerede har. Flere salg uden flere udgifter - det er noget der kan ses på bundlinjen. Læs mere..

SEO Analyse

Vi tilbyder nu en personlig video analyse af hele din hjemmeside, din konkrete konkurrencesituation, og hvilke punkter du bør optimere, for at kunne følge med dine konkurrenter.

WordPress CMS?

WordPress som CMS er et fremtidssikret system som er super brugervenligt for dig, at vedligeholde og opdatere. Det er ydermere et system som de fleste webbureauer kan arbejde med, da det er utroligt udbredt. Når du køber din hjemmeside hos Mofa, ejer du din hjemmeside, og kan frit få andre webdesignere til at ændre og rette i siden, hvis du måtte ønske dette. 

WordPress Webdesigner?

Når du vælger mig som webdesigner, får du en samarbejdspartner som er drevet af din succes. Her er ingen uopsigelige kontrakter, eller irriterende sælger typer som konstant vil forsøge at lave “Mer salg”. Mofa er ærligt og gennemskueligt, og ingen negative overraskelser. 

WordPress hjemmeside design

Flotte brugervenlige professionelle WordPress hjemmesider er det jeg er bedst til . Mine hjemmesider skaber kunder, dine besøgende bliver pludseligt til dine kunder. 

WordPress er for de fleste det helt rigtige valg når de skal købe en ny hjemmeside. Alt er næsten muligt, da det er en meget fleksibel platform. Med mig som din WordPress ekspert, får du en passioneret konsulent tilknyttet som kan hjælpe dig fra start til slut og lidt til. 

Selvom prisen for en visitkorts hjemmeside starter fra kun 4995,- er din hjemmeside alt andet end et visitkort. Din hjemmeside kan blive din nye supersælger, din kundeservicemedarbejder, og dit showroom. Der er uanede muligheder i en hjemmeside. Hvis du ikk har en hjemmeside allerede nu går du glip af omsætning hver eneste dag. 

Få din virksomhed online hurtigt

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Scroll to Top