WordPress hjemmeside

Professionelt WordPress hjemmeside design

Det er helt afgørende for din virksomhed, at du har en flot og præsentabel hjemmeside. Med en mobilvenlig opdateret ny hjemmeside i wordpress, kan du for alvor give dine konkurrenter baghjul. 

Din nye hjememmeside vil give dig mange fordele, som både kan styrke dit brand, men også sælge din vare nu og her.

Tilfredshed

Når dine brugere møder en professionel hjemmeside, så får de også lyst til at kigge videre på siden. Dette øger sandsynligheden markant for at de i sidste ende køber noget hos dig.

Mobiloptimeret

Dine kunders internet vaner, er ikke anderledes end resten af den danske befolkning. Mere end 50% af dine besøgende kommer fra en smartphone, derfor er din nye hjemmeside naturligvis mobiloptimeret.

Flere salg

Jeg sætter din side op, så det er supernemt for dine kunder at kontakte dig, via f.eks en kontakt formular, Chat funktion eller link så kunden kan ringe dig direkte op.

Portfolio

WordPress hjemmeside

En wordpress hjemmeside kan være mange ting, man regner med at cirka 1/3 del af alle hjemmesider i verden er bygget over WordPress platformen, hvilket er en kæmpe fordel da systemet er kommet for at blive. Jeg designer din WordPress hjemmeside efter dine ønsker men også med tanke på din branche, formålet med din hjemmeside og ikke mindst dine besøgende. En af de helt store fordele ved at lave en wordpress hjemmeside, er at den kan laves til en fornuftig pris. Der er intet hemmeligt i mine priser, men det kan være svært at passe ind i en decideret pakke, og derfor vil jeg hellere end gerne give dig et tilbud som er lavet ud fra dine behov og ønsker for din hjemmeside. For at vi ikke spilder hinandens tid kan jeg dog sige at mine priser starter fra 4995,- for en “visitkort” hjemmeside. Online synlighed, med op til 4 undersider udover “Kontakt”. De fleste hjemmesider jeg laver havner lidt højere i pris, da der ofte er et ønske om f.eks chat med kunder, FAQ, Billedgalleri, Diasshow, Grundlæggende SEO, Hastighedsoptimering analyse af konkurrencesituation etcetera. 

template, layout, website-1599665.jpg
time for a change, new ways, letters-3842467.jpg

Ny WP hjemmeside?

Der sker hele tiden noget inden for udvikling af hjemmesider, Google opdaterer løbende med nye algoritmer, og dine besøgende bliver mere og mere forvente. Det er vigtigt at man følger med tiden og husker at være tilgængelig der hvor dine kunder leder efter dig. Når du skal finde ud af om du trænger til en ny hjemmeside i WordPress , kan det være en god ide at starte med at kigge på om din nuværende side fungerer godt og uden problemer fra en mobiltelefon. Jeg har skrevet en artikel om vigtigheden af dette. Den finder du lige her. Guide til mobilvenlig hjemmeside design
Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen, så er det slet ikke for sent at komme i gang. Udover at designe en hjemmeside til dig som kan sælge dine produkter, kan jeg også hjælpe dig både med søgemaskineoptimering (SEO) og konverteringsoptimering (CRO). SEO kan få dig til tops på Google i de “rigtige” søgeresultater.  CRO sørger for at få skabt så mange salg som muligt til de besøgende du har. 

Køb WordPress hjemmeside

Køb af en hjemmeside kan være en jungle at finde rundt i, der er mange begreber og udtryk som virker som floskler og billige salgstricks. Jeg skal nok forklare dig de begreber som du ikke forstår, og udover det forsøger jeg at begrænse alle de nørdede termer som alligevel er sort snak for de fleste. Her er ingen uopsigelige kontrakter med lange bindinger. Hvis du er i tvivl om hvad en hjemmeside kan gøre for din virksomhed, kan vi tage en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter hvilke muligheder en WordPress hjemmeside kan give dig og din virksomhed.  

e-commerce, online shop, web-1606962.jpg

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

WordPress CMS?

WordPress som CMS er et fremtidssikret system som er super brugervenligt for dig, at vedligeholde og opdatere. Det er ydermere et system som de fleste webbureauer kan arbejde med, da det er utroligt udbredt. Når du køber din hjemmeside hos Mofa, ejer du din hjemmeside, og kan frit få andre webdesignere til at ændre og rette i siden, hvis du måtte ønske dette. 

WordPress Webdesigner?

Når du vælger mig som webdesigner, får du en samarbejdspartner som er drevet af din succes. Her er ingen uopsigelige kontrakter, eller irriterende sælger typer som konstant vil forsøge at lave “Mer salg”. Mofa er ærligt og gennemskueligt, og ingen negative overraskelser. 

WordPress hjemmeside design

Flotte brugervenlige professionelle WordPress hjemmesider er det jeg er bedst til . Mine hjemmesider skaber kunder, dine besøgende bliver pludseligt til dine kunder. 

WordPress er for de fleste det helt rigtige valg når de skal købe en ny hjemmeside. Alt er næsten muligt, da det er en meget fleksibel platform. Med mig som din WordPress ekspert, får du en passioneret konsulent tilknyttet som kan hjælpe dig fra start til slut og lidt til. 

Selvom prisen for en visitkorts hjemmeside starter fra kun 4995,- er din hjemmeside alt andet end et visitkort. Din hjemmeside kan blive din nye supersælger, din kundeservicemedarbejder, og dit showroom. Der er uanede muligheder i en hjemmeside. Hvis du ikk har en hjemmeside allerede nu går du glip af omsætning hver eneste dag.